Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk B.A. Law
Kod Libristo: 01391976
Wydawnictwo Springer, Berlin, listopad 1996
This new edition follows the successful structure of the first edition bringing together information... Cały opis
? points 446 b
764.76
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 10-14 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Glucose Revolution Jessie Inchauspé / Miękka
common.buy 62.83
TOP
Expecting Better Emily Oster / Miękka
common.buy 49.66
TOP
Sensor Junji Ito / Twarda
common.buy 65.45
TOP
Art: The Whole Story Stephen Farthing / Miękka
common.buy 109.69
TOP
Complete Novels of Jane Austen Jane Austen / Miękka
common.buy 96.11
Hush Tarot Jeremy Hush / Karty
common.buy 74.40
Zapowiedź
Ascendance of a Bookworm: Part 1 Volume 1 Miya Kazuki / Miękka
common.buy 51.77
Glasshouse Greenhouse India Hobson / Twarda
common.buy 106.57
Classical Guitar Anthology Hal Leonard Corp / Książka
common.buy 108.28
Penguin Book of Japanese Short Stories Haruki Murakami / Twarda
common.buy 98.33
Funny Stories For 7 Year Olds Helen Paiba / Miękka
common.buy 33.57
Mein schwules Auge 17 / My Gay Eye Fedya Ily / Miękka
common.buy 88.37
Media Hot and Cold / Miękka
common.buy 123.67
Forgiveness Work / Miękka
common.buy 158.45

This new edition follows the successful structure of the first edition bringing together information on a wide range of fermented dairy products. It takes particular account of the profound influence that modern biotechnological sciences are having on the traditional biotechnology of dairy fermentations. For example, the taxonomy of lactic acid bacteria and of dairy pathogenic bacteria has been revolutionized in the past decade by the adoption of molecular biology techniques. Another important feature is the inclusion of a new chapter on the sensory evaluation of dairy flavors. This is a book for dairy scientists and technologists, both industrial and academic, particularly food chemists, dairy microbiologists and biotechnologists. It will also be an essential reference source for those in product development, processing and marketing, as well as regulatory officials in dairy companies and government laboratories.

Informacje o książce

Pełna nazwa Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk
Autor B.A. Law
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 1997
Liczba stron 365
EAN 9780751403466
ISBN 0751403466
Kod Libristo 01391976
Wydawnictwo Springer, Berlin
Waga 721
Wymiary 155 x 235 x 22
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo