Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk B.A. Law
Kod Libristo: 02179821
Wydawnictwo Springer, Berlin, luty 2012
This new edition follows the successful structure of the first edition bringing together information... Cały opis
? points 446 b
749.35
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 10-14 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Art of Deus Ex Universe Paul Davies / Twarda
common.buy 135.95
TOP
Urban Watercolor Sketching Felix Scheinberger / Miękka
common.buy 75.06
TOP
Anime Chef Cookbook Nadine Estero / Twarda
common.buy 81.07
Of Blood and Fire Ryan Cahill / Twarda
common.buy 147.28
Motherhood / Miękka
common.buy 62.75
Her Dark Wings / Miękka
common.buy 34.57
Cook You Want to Be / Twarda
common.buy 108.66
Routledge Companion to Medieval Warfare Jim Bradbury / Miękka
common.buy 224.62
Zapowiedź
Crimson and Bone Marina Fiorato / Miękka
common.buy 68.86
Zapowiedź
L'Echelle Des Moines Guigues II Le Chartreux / Miękka
common.buy 71.32
Real Voices Philip Davis / Miękka
common.buy 495.95
German Professions, 1800-1950 Geoffrey Cocks / Twarda
common.buy 1 222.16
Schwarzbuch Agrargemeinschaften Alexandra Keller / Miękka
common.buy 73.49
Meditaciones sobre la verdad última Consuelo Martín Pérez / Miękka
common.buy 41.76

This new edition follows the successful structure of the first edition bringing together information on a wide range of fermented dairy products. It takes particular account of the profound influence that modern biotechnological sciences are having on the traditional biotechnology of dairy fermentations. For example, the taxonomy of lactic acid bacteria and of dairy pathogenic bacteria has been revolutionized in the past decade by the adoption of molecular biology techniques. Another important feature is the inclusion of a new chapter on the sensory evaluation of dairy flavors. This is a book for dairy scientists and technologists, both industrial and academic, particularly food chemists, dairy microbiologists and biotechnologists. It will also be an essential reference source for those in product development, processing and marketing, as well as regulatory officials in dairy companies and government laboratories.

Informacje o książce

Pełna nazwa Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk
Autor B.A. Law
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2012
Liczba stron 365
EAN 9781461284277
ISBN 1461284279
Kod Libristo 02179821
Wydawnictwo Springer, Berlin
Waga 593
Wymiary 154 x 236 x 21
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo