Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Microorganisms in Foods 5 International Commission on Microbiological Specifications for Foods (ICMSF)
Kod Libristo: 01386409
Wydawnictwo Chapman and Hall, czerwiec 1996
The control of food safety in modern food processing relies upon HACCP and other systems that identi... Cały opis
? points 1039 b
1 774.22
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Get Started in Beginner's Greek: Teach Yourself Aristarhos Matsukas / Twarda
common.buy 115.44
Malá noční můra Ondřej Červinka / Miękka
common.buy 4.40
Perfect (Teacher) Coach Terri Broughton / Twarda
common.buy 65.43
Hormone Receptors in Breast Cancer Suzanne A.W. Fuqua / Twarda
common.buy 646.82
CAS and Football: Landmark Cases Alexander Wild / Twarda
common.buy 518.74
Static Analysis Patrick Cousot / Miękka
common.buy 262.97
Let the Servant Church Arise Barbara DeGrote-Sorensen / Miękka
common.buy 53.11
Kosher Harry Nick Grosso / Miękka
common.buy 71.55
Advances in Gabor Analysis Hans G. Feichtinger / Twarda
common.buy 518.74

The control of food safety in modern food processing relies upon HACCP and other systems that identify hazards and define processes to control them. These demand a thorough understanding of the properties of microbial pathogens under all the conditions that could be found in foods and the food processing environment. Detailed information about each of the main organisms responsible for causing microbial food poisoning is presented here in an accessible and systematic way. An overview of key properties for each organism is followed by a series of tables detailing the response of the organism under a range of variable conditions. This information has been prepared by the International Commission for the Microbiological Specifications of Foods (ICMSF).

Informacje o książce

Pełna nazwa Microorganisms in Foods 5
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 1996
Liczba stron 514
EAN 9780412473500
ISBN 041247350X
Kod Libristo 01386409
Wydawnictwo Chapman and Hall
Waga 894
Wymiary 165 x 234 x 35
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo