Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Milk Processing and Quality Management

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Milk Processing and Quality Management A. Y. Tamime
Kod Libristo: 04955243
Wydawnictwo John Wiley and Sons Ltd, grudzień 2008
The Society of Dairy Technology (SDT) has joined with Wiley-Blackwell to produce a series of technic... Cały opis
? points 666 b
1 132.18
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 14-18 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Brook Taylor's Work on Linear Perspective Kirsti Andersen / Twarda
common.buy 516.53
Market, Class, and Employment Patrick McGovern / Miękka
common.buy 333.31
Alzheimer's and Parkinson's Diseases Israel Hanin / Twarda
common.buy 1 535.15
Child and Infant Pain Bernadette Carter / Miękka
common.buy 261.85
Marathon and Half Marathon Graeme Hilditch / Miękka
common.buy 77.03
Beneficial Effects of Endotoxins Alois Nowotny / Miękka
common.buy 261.85

The Society of Dairy Technology (SDT) has joined with Wiley-Blackwell to produce a series of technical dairy-related handbooks providing an invaluable resource for all those involved in the dairy industry; from practitioners to technologists working in both traditional and modern large-scale dairy operations. The fifth volume in the series, Milk Processing and Quality Management, provides timely and comprehensive guidance on the processing of liquid milks by bringing together contributions from leading experts around the globe. This important book covers all major aspects of hygienic milk production, storage and processing and other key topics such as:* Microbiology of raw and market milks* Quality control* International legislation* Safety* HACCP in milk processing All those involved in the dairy industry including food scientists, food technologists, food microbiologists, food safety enforcement personnel, quality control personnel, dairy industry equipment suppliers and food ingredient companies should find much of interest in this commercially important book which will also provide libraries in dairy and food research establishments with a valuable reference for this important area.

Informacje o książce

Pełna nazwa Milk Processing and Quality Management
Autor A. Y. Tamime
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2008
Liczba stron 344
EAN 9781405145305
ISBN 1405145307
Kod Libristo 04955243
Waga 724
Wymiary 254 x 177 x 26
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo