Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Minimally Processed Foods Mohammad Shafiur Rahman
Kod Libristo: 13659142
Wydawnictwo Springer International Publishing AG, sierpień 2016
The safety and efficacy of minimal food processing depends on the use of novel preservation technolo... Cały opis
? points 304 b
518.74
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Outwitting the Devil Napoleon Hill / Miękka
common.buy 79.37
TOP
Hacking of the American Mind Robert H Lustig / Miękka
common.buy 64.93
TOP
Atlas of AI Kate Crawford / Miękka
common.buy 65.94
TOP
Ur Special Danny Casale / Miękka
common.buy 54.01
TOP
Chronicles of Narnia box set C S Lewis / Twarda
common.buy 420.02
Tyrant's Throne Sebastien de Castell / Miękka
common.buy 60.82
Act Cool Tobly McSmith / Twarda
common.buy 67.94
Inside Bridgerton Shonda Rhimes / Twarda
common.buy 154.03
Operation Swallow Mark Felton / Twarda
common.buy 92.70
SSH Mastery Michael W Lucas / Miękka
common.buy 114.74

The safety and efficacy of minimal food processing depends on the use of novel preservation technologies. This book first examines what is meant by minimally processed foods, including fresh-cut, cooked-chilled, and part-baked products. Next explored are the technologies or methods to produce quality products in terms of safety and nutrition, including: edible coating, natural preservatives (i.e., antimicrobial, flavour enhancer, anti-browning), advanced packaging (active, antimicrobial, and modified or controlled atmosphere), and selected non-thermal techniques (high pressure, pulsed electric field, ultrasound, light). Preservation of food is crucial to achieving a secure and safe global food supply with the desired sensory quality. In addition, the increasing consumer demand for safe, ready-to-serve, ready-to-eat-and-cook products with minimal chemical preservatives has raised expectations. However, foods deemed minimally processed, such as fresh-cut fruits and vegetables, cooked-chilled, and half-baked foods, are delicate products that need special care in preparation, processing, storage, and handling. As a result, new technologies to develop minimally processed foods have aggressively advanced. Minimally Processed Foods: Technologies for Safety, Quality, and Convenience explores both the definition of minimally processed foods and the methods and technologies used to achieve the safety and nutritional value consumers demand.§§About the Editors§§Mohammed Wasim Siddiqui, Bihar Agricultural University, Sabour, Bhagalpur, India§§Mohammad Shafiur Rahman, Sultan Qaboos University, Al-khod, Oman§§

Informacje o książce

Pełna nazwa Minimally Processed Foods
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2016
Liczba stron 306
EAN 9783319347905
ISBN 331934790X
Kod Libristo 13659142
Waga 4861
Wymiary 155 x 235 x 18
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo