Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Szanowni Klienci, z okazji święta państwowego w dniu dzisiejszym obsługa klienta będzie nieczynna. Na wszystkie wiadomości odpowiemy w najbliższym dniu roboczym. Dziękujemy za zrozumienie.

Mixellany Guide to Vermouth & Other Aperitifs

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Mixellany Guide to Vermouth & Other Aperitifs Jared McDaniel Brown
Kod Libristo: 02293707
Wydawnictwo Mixellany Limited, lipiec 2011
The Mixellany Guide to Vermouth & Other Aperitifs explores the remarkable history of aromatized wine... Cały opis
? points 49 b
83.36
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 19-25 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Twarda
common.buy 88.16
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Twarda
common.buy 144.41
Art of Distilling, Revised and Expanded Bill Owens / Miękka
common.buy 92.57
Spirited Guide to Vermouth Jack Adair Bevan / Twarda
common.buy 87.97
Zapowiedź
Book of Vermouth Shaun Byrne / Twarda
common.buy 101.68
Little Book of Gin Orange Hippo! Orange Hippo! / Twarda
common.buy 33.22
Distiller Harrison Hall / Miękka
common.buy 92.07
ABC'S of Distilling / Twarda
common.buy 115.79

The Mixellany Guide to Vermouth & Other Aperitifs explores the remarkable history of aromatized wines and spirits as well as the secrets of their production. When vermouth landed on American shores, it gave birth to an entire family of drinks from the Martini and the Manhattan to the Adonis and the Metropole. In Britain, the dry and sweet versions led to the Blood & Sand and the Matador. But why did Winston Churchill allegedly bow toward France instead of using vermouth in a drink? Why have various eyedroppers and atomizers been marketed to administer minute amounts of this aromatized wine into American drinks on both sides of the Atlantic? In cafés throughout Italy and France you can tell the time by the orders for tumblers and goblets of vermouth on the rocks. Argentines and Chileans love vermouth so much their cocktail hour is sometimes called l'hora del vermut [the vermouth hour]. In some regions of Spain bodegas have barrels of vermouth to dole out for after-work aperitivos. Drinks historians and life-long vermouth lovers, Jared Brown and Anistatia Miller delve into the reasons why vermouths and other apéritifs have been so misunderstood and under-valued since the end of Prohibition in the United States and suggest why it is time to have a change of heart.

Informacje o książce

Pełna nazwa Mixellany Guide to Vermouth & Other Aperitifs
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2011
Liczba stron 240
EAN 9781907434259
ISBN 1907434259
Kod Libristo 02293707
Wydawnictwo Mixellany Limited
Waga 326
Wymiary 172 x 213 x 15
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 125.50
TOP
Liquid Intelligence Dave Arnold / Twarda
common.buy 147.92
TOP
Smuggler's Cove Martin Cate / Twarda
common.buy 95.37
TOP
Ottolenghi Flavour Yotam Ottolenghi / Twarda
common.buy 119.39
TOP
Architecture of the Cocktail Amy Zavatto / Twarda
common.buy 51.53
TOP
Amaro Brad Thomas Parsons / Twarda
common.buy 83.26
TOP Wyprzedaż
Bartender's Bible Gary Regan / Miękka
common.buy 22.51
Big Book of Amaro / Twarda
common.buy 93.77
Kombucha, Kefir & Natural Sodas Nina Lausecker / Twarda
common.buy 69.75
Seedlip Cocktail Book Ben Branson / Twarda
common.buy 78.96
Baileys Cookbook BAILEYS / Twarda
common.buy 69.75
Brutto Russell Norman / Twarda
common.buy 127.20

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo