Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

Modeling Food Processing Operations

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Modeling Food Processing Operations Serafim Bakalis
Kod Libristo: 09185520
Wydawnictwo Elsevier Science & Technology, kwiecień 2015
Computational modeling is an important tool for understanding and improving food processing and manu... Cały opis
? points 618 b
1 053.45
Na zamówienie Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Los síndromes de estrés José Luis González de Rivera y Revuelta / Miękka
common.buy 167.10
War and Peace in Qajar Persia Roxane Farmanfarmaian / Miękka
common.buy 285.64
Born of the Sea Bill Johnson / Miękka
common.buy 83.25
Lavatanz: Worte im schwebenden Raum Peter Heinl / Miękka
common.buy 83.65

Computational modeling is an important tool for understanding and improving food processing and manufacturing. It is used for many different purposes, including process design and process optimization. However, modeling goes beyond the process and can include applications to understand and optimize food storage and the food supply chain, and to perform a life cycle analysis. Modeling Food Processing Operations provides a comprehensive overview of the various applications of modeling in conventional food processing. The needs of industry, current practices, and state-of-the-art technologies are examined, and case studies are provided. Part One provides an introduction to the topic, with a particular focus on modeling and simulation strategies in food processing operations. Part Two reviews the modeling of various food processes involving heating and cooling. These processes include: thermal inactivation; sterilization and pasteurization; drying; baking; frying; and chilled and frozen food processing, storage and display. Part Three examines the modeling of multiphase unit operations such as membrane separation, extrusion processes and food digestion, and reviews models used to optimize food distribution. Comprehensively reviews the various applications of modeling in conventional food processingExamines the modeling of multiphase unit operations and various food processes involving heating and coolingAnalyzes the models used to optimize food distribution

Informacje o książce

Pełna nazwa Modeling Food Processing Operations
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2015
Liczba stron 372
EAN 9781782422846
ISBN 1782422846
Kod Libristo 09185520
Waga 720
Wymiary 244 x 163 x 27
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo