Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Modern Aspects of Emulsion Science

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Modern Aspects of Emulsion Science
Kod Libristo: 04740326
Wydawnictwo Royal Society Of Chemistry, wrzesień 1998
Emulsions occur either as end products or during the processing of products in a huge range of areas... Cały opis
? points 319 b
545.20
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 19-25 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Recreating Japanese Men / Miękka
common.buy 187.91
Basic Aerobatics R. D. Campbell / Miękka
common.buy 102.82
Word Puzzles Spanish-English Catherine Bruzzone / Miękka
common.buy 28.85
Other Words Joseph P. Clancy / Miękka
common.buy 61.33
Practical Sensory Programmes Sue Larkey / Miękka
common.buy 177.48
Guided Meditations for Self-Healing Jack Kornfield / CD Audio
common.buy 102.42
Raphael's Astronomical Ephemeris Edwin Raphael / Miękka
common.buy 24.24
Leveraging Lean in Healthcare Charlie Protzman / Miękka
common.buy 459.61

Emulsions occur either as end products or during the processing of products in a huge range of areas including the food, agrochemical, pharmaceutical, paint and oil industries. Despite over one hundred years of research in the subject, however, a quantitative understanding of emulsions has been lacking. Modern Aspects of Emulsion Science presents a comprehensive description of both the scientific principles in the field and the very latest advances in research in this important area of surface and colloid science. Topics covered include emulsion formation, type, stability (creaming, flocculation, ripening, coalescence), monodisperse and gel emulsions, and applications. Emphasis has been placed on relating the chemistry of the surfactant or protein adsorbed at the oil-water interface to the principles of the physics involved in the bulk emulsion property. The book has been written by a collection of the world's leading experts in the field, and covers both experimental and theoretical approaches. Modern Aspects of Emulsion Science fills a real gap in the market, being the only book of its kind in print. As such it will prove essential reading for graduates and researchers in this subject, in both academia and industry.

Informacje o książce

Pełna nazwa Modern Aspects of Emulsion Science
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 1998
Liczba stron 442
EAN 9780854044399
ISBN 0854044396
Kod Libristo 04740326
Waga 793
Wymiary 156 x 234 x 25
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo