Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Modern Techniques for Food Authentication

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Modern Techniques for Food Authentication Da-Wen Sun
Kod Libristo: 04494027
Wydawnictwo Elsevier Science Publishing Co Inc, lipiec 2008
With the increasing awareness of food safety and quality, consumers continuously demand the reassura... Cały opis
? points 441 b
751.45
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Mamua Enric Lluch / Miękka
common.buy 51.51
Expressions 2 Wb -Key Pk / Miękka
common.buy 142.84
Deshasha Naguib Kanawati / Miękka
common.buy 524.37
Geschichte der Voegel Josef Jacquin / Miękka
common.buy 472.25
On Being a Client David Howe / Miękka
common.buy 337.90

With the increasing awareness of food safety and quality, consumers continuously demand the reassurance of origin and content of their foods. Furthermore, manufacturers must be able to confirm the authenticity of components of their products in order to comply with government legislation. Protection of the rights of consumers, genuine food processors, and prevention of fraudulent or deceptive practices and the adulteration of food is an important challenge facing the food industry. Rapid scientific and technological advances in the determination of food authenticity have taken place in recent years and "Modern Techniques for Food Authentication" focuses on many of those novel techniques.Including coverage of various spectroscopic technologies, methods based on isotopic analysis and chromatography, DNA, enzymatic analysis, electrophoresis and thermal methods, this book provides a valuable, international resource on the latest developments in food authentication. It offers a comprehensive overview of authentication techniques and technology. Written by an international group of academic and professional peers, this book provides an excellent complement to more general books on food safety.

Informacje o książce

Pełna nazwa Modern Techniques for Food Authentication
Autor Da-Wen Sun
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2008
Liczba stron 720
EAN 9780123740854
ISBN 0123740851
Kod Libristo 04494027
Waga 1762
Wymiary 262 x 206 x 41
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo