Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Molecular Approaches to Improving Food Quality and Safety

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Molecular Approaches to Improving Food Quality and Safety Deepak Bhatnagar
Kod Libristo: 05258262
Wydawnictwo Springer-Verlag New York Inc., listopad 2012
Conventional food safety and quality research have traditionally dealt with the whole organism or fo... Cały opis
? points 154 b
262.48
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Violet Made of Thorns Gina Chen / Miękka
common.buy 39.90
Zapowiedź
Vermeer's Light George Bowering / Miękka
common.buy 77.22
Baggara of Sudan: Humor and Folktales Culture Biraima M Adam / Miękka
common.buy 49.41
Guevara Legacy J Choate Parker / Miękka
common.buy 55.71
Rope Works Gerald L. Findley / Miękka
common.buy 52.31
Respiratory Virology and Immunogenicity Mieczyslaw Pokorski / Twarda
common.buy 517.77
Are You Entertained? Simone C. Drake / Miękka
common.buy 150.14
Ten Years in Cossack Slavery or Black Russia Julian Jasiencyk / Miękka
common.buy 133.14
Der brave Sünder, 1 DVD Fritz Kortner / DVD
common.buy 82.12
Laufstelzen "Active" / Zabawka
common.buy 63.11

Conventional food safety and quality research have traditionally dealt with the whole organism or food product, either plant or animal, or with the microorganisms that associate with these food-producing plants and ani mals at various stages of growth, development, and maturation. However, conventional research methods no longer are sufficient to bring about the improvements in quality and safety of foods that are demanded in today's marketplace by increasingly educated and sophisticated consumers. Improved quality has generally been thought to mean (l) unblemished products, particularly fruits and vegetables, and (2) the desired functional ity of protein, carbohydrates, and fats in grain oilseeds and the like to achieve the intended purpose in processing foods; for example, dough char acteristics to make bread or pasta. However, it also means the year-round ready availability of nutritious and appealing choices in all food groups that can be quickly and easily prepared. This promotes optimum nutrition, particularly necessary in children, the elderly, and special-needs groups, and it allows health conscious consumers to match their calorie intake with indi vidual needs to achieve and maintain desirable body weight.

Informacje o książce

Pełna nazwa Molecular Approaches to Improving Food Quality and Safety
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2012
Liczba stron 246
EAN 9781468480726
ISBN 1468480723
Kod Libristo 05258262
Waga 385
Wymiary 152 x 229 x 15
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo