Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Momofuku David Chang
Kod Libristo: 04325858
Wydawnictwo Absolute Press, wrzesień 2010
The first book from David Chang, the hottest chef in the culinary world, written with food critic Pe... Cały opis
? points 73 b
125.28
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 375.47
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 185.87
TOP
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 138.20
TOP
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 130.89
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 138.20
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 155.63
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Twarda
common.buy 164.14
TOP
Korean Vegan Cookbook Joanna Lee Molinaro / Twarda
common.buy 110.46
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 131.89
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Twarda
common.buy 138.40
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 237.35
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 214.92
TOP
Ivan Ramen Ivan Orkin / Twarda
common.buy 125.28
Ad Hoc at Home Thomas Keller / Twarda
common.buy 190.98

The first book from David Chang, the hottest chef in the culinary world, written with food critic Peter Meehan.

Packed full of ingenious creative recipes fusing Korean, Asian and Western cuisine.

Chang has scooped 2 Michelin stars and is the owner of 4 restaurants in Manhattan.

Informacje o książce

Pełna nazwa Momofuku
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2010
Liczba stron 304
EAN 9781906650353
ISBN 1906650357
Kod Libristo 04325858
Wydawnictwo Absolute Press
Waga 1272
Wymiary 262 x 213 x 26
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 125.58
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Twarda
common.buy 131.89
TOP
Noma 2.0 René Redzepi / Twarda
common.buy 231.04
TOP
Simple Yotam Ottolenghi / Twarda
common.buy 119.47
TOP
Food of Sichuan DUNLOP FUCHSIA / Twarda
common.buy 122.68
TOP
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Twarda
common.buy 179.67
Binging With Babish Andrew Rea / Twarda
common.buy 96.04
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 115.57
Kansha Elizabeth Andoh / Twarda
common.buy 113.46
Japanese Soul Cooking Tadashi Ono / Twarda
common.buy 95.44
Day at elBulli Ferran Adria / Twarda
common.buy 247.67
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 125.58
Nobu Vegetarian Cookbook Nobu Matsuhisa / Twarda
common.buy 115.57
Quay Peter Gilmore / Twarda
common.buy 183.97
How To Eat Nigella Lawson / Twarda
common.buy 120.98

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo