Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

Monitoring Dietary Intakes

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Monitoring Dietary Intakes Ian Macdonald
Kod Libristo: 02174389
Wydawnictwo Springer London Ltd, grudzień 2011
There are two sides to dietary intake. On the one hand, various governmental and institutional exper... Cały opis
? points 154 b
262.26
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


United States Tax Reform in the 21st Century George R. ZodrowPeter Mieszkowski / Miękka
common.buy 277.45
Saxoborussen Oskar Meding / Miękka
common.buy 229.07
Lailah Nikki Kelly / Miękka
common.buy 62.66
Kitas sind (keine) Inseln Lisa Jares / Miękka
common.buy 194.19
Path of the Law Oliver Wendell Holmes Jr / Twarda
common.buy 88.25
Elektrophysiologie Des Herzens K.E. Rothschild / Miękka
common.buy 285.44
Dynamics of Industrial Competition John R. BaldwinPaul GoreckiRichard E. CavesTim Dunne / Miękka
common.buy 241.17
Animal Intelligence J.Romanes George / Miękka
common.buy 157.01
Intelligent Drug Development Tansey / Twarda
common.buy 431.27

There are two sides to dietary intake. On the one hand, various governmental and institutional experts recommend minimum daily requirements and acceptable levels of consumption. On the other hand, dietary habits show that humans often consume quite different amounts of the same substances. This volume describes various methodologies to obtain data on the actual dietary intake of food components, additives and contaminants. The methodologies are evaluated and their pitfalls are examined. They are then applied to macronutrients, micronutrients, flavouring matters, food additives and food contaminants. Different techniques are compared and the need to standardize is expressed. The actual intake data is compared with recommended daily requirements and acceptable intakes. The book shows that the safety margins for food and natural products are usually smaller than those for additives and contaminants. InÄ an age when lawmakers increasingly require detailed, reliable information to help them resolve national differences in food legislation, this is a timely review showing how best to obtain dietary intake data. It provides nutritionists, epidemiologists, and toxicologists with a basis for developing better strategies to help ensure food safety.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo