Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

My Bread

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka My Bread Jim Lahey
Kod Libristo: 04067327
Wydawnictwo WW Norton & Co, listopad 2009
Jim Lahey's 'breathtaking, miraculous, no-work, no-knead bread' ("Vogue") has revolutionised the foo... Cały opis
Wyprzedaż Wyprzedaż
93.83
Dostępna w małych ilościach Wysyłamy do 24 godzin

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Twarda
common.buy 125.58
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 125.58
TOP
The Complete Baby and Toddler Cookbook America's Test Kitchen Kids / Twarda
common.buy 84.32
Sourdough School Vanessa Kimbell / Twarda
common.buy 107.05
A-Z of Pasta Rachel Roddy / Twarda
common.buy 115.57
10-Minute Sourdough Vanessa Kimbell / Twarda
common.buy 78.81
Artisan Bread in Five Minutes a Day Hertzberg / Twarda
common.buy 116.07
Complete Cast-Iron Cookbook Cider Mill Press / Twarda
common.buy 116.07
Skillet Love Anne Byrn / Twarda
common.buy 97.94

Jim Lahey's 'breathtaking, miraculous, no-work, no-knead bread' ("Vogue") has revolutionised the food world. Inspired by the ancient art of Italian bread making, he developed artisanal bread that is entirely his own and soon can be yours. The method, which captured worldwide attention, is practically foolproof and allows the home baker to let the dough rise slowly, without any kneading or fuss and then bake it in a heavy, preheated pot. In "My Bread", Lahey also shares the fun of making his inventive recipes for classic breads like the rustic Italian baguette, the stirato, and his famous pizza bianca. With step-by-step instructions and full colour photographs of finished loaves, "My Bread" is perfect for home cooks who have always wanted to make beautiful, deeply flavoured bread but found traditional recipes dauntingly complicated.

Informacje o książce

Pełna nazwa My Bread
Autor Jim Lahey
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2009
Liczba stron 224
EAN 9780393066302
ISBN 0393066304
Kod Libristo 04067327
Wydawnictwo WW Norton & Co
Waga 974
Wymiary 214 x 260 x 20
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Italian Baker, Revised Carol Field / Twarda
common.buy 125.58
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Twarda
common.buy 110.46
TOP
Bistronomy Jane Sigal / Twarda
common.buy 135.90
TOP Wyprzedaż
Happiness Year / Twarda
common.buy 48.26
TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Twarda
common.buy 130.89
TOP
Panetteria: Gennaro's Italian Bakery Gennaro Contaldo / Twarda
common.buy 97.94
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 109.26
Wyprzedaż
Art of Making Memories Meik Wiking / Twarda
common.buy 46.46
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 2 112.63
On Reading Andre Kertesz / Twarda
common.buy 103.25
Wyprzedaż
Bread Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 112.26
Wyprzedaż
Bar Chef Christiaan Rollich / Twarda
common.buy 104.75
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 2 336.37
ScandiKitchen: Fika and Hygge Bronte Aurell / Twarda
common.buy 75.81
Quay Peter Gilmore / Twarda
common.buy 183.97
Atelier Crenn: Metamorphosis of Taste Dominique Crenn / Twarda
common.buy 195.79

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo