Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Nancy Silverton's Breads from the La Brea Bakery

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Nancy Silverton's Breads from the La Brea Bakery Nancy Silverton
Kod Libristo: 11010164
Wydawnictwo Random House USA Inc, kwiecień 1996
At almost any time of the day, people are lined up on the sidewalk outside the La Brea Bakery waitin... Cały opis
? points 71 b
120.76
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 11-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Twarda
common.buy 118.05
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 208.55
TOP
Mozza at Home Nancy Silverton / Twarda
common.buy 140.70
TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Twarda
common.buy 130.98
Mozza Cookbook Nancy Silverton / Twarda
common.buy 132.38

At almost any time of the day, people are lined up on the sidewalk outside the La Brea Bakery waiting to buy its extraordinary bread. Connected to Campanile, the successful Los Angeles restaurant, the bakery has grown by leaps and bounds since it opened in 1989. Now Nancy Silverton, a onetime pastry chef at Michael's, the original pastry chef at the world-famous Spago, and today quite simply the best bread baker in the country, shares her magical La Brea Bakery recipes, painstakingly crafted during years of trial and error, here perfected and adapted for home bakers. This beautifully illustrated, ultrasophisticated cook-book is also accessible and user-friendly. Before the baking even begins, Silverton carefully and lovingly explains the wonder of bread alchemy: how to grow a yeasted starter (the secret of truly great bread), and how that starter interacts with a bread's other elements to bring about a firm yet light inside and a crispy, crusty outside. Then come the recipes, which range from the whimsical (Raisin Brioche, Red Pepper-Scallion Bread, and Fig-Anise Bread) to the practical (Baguettes, Bagels, and Hamburger Buns) to the sublime (Pumpkin Bread, Mushroom Bread, and, perhaps best of all, Chocolate-Sour Cherry Bread). Silverton even creates incomparable pretzels, croissants, onion rings, and dog biscuits (which can double as infant teething biscuits). Designed for the novice and expert baker alike, Nancy Silverton's Breads from the La Brea Bakery is an instant must-have classic - a back-to-basics approach that will delight, inspire, and satisfy bread lovers everywhere.

Informacje o książce

Pełna nazwa Nancy Silverton's Breads from the La Brea Bakery
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 1996
Liczba stron 288
EAN 9780679409076
ISBN 0679409076
Kod Libristo 11010164
Wydawnictwo Random House USA Inc
Waga 760
Wymiary 243 x 197 x 31
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Berserk Volume 13 Kentaro Miura / Miękka
common.buy 54.81
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 161.05
TOP
Nordic Cookbook Magnus Nilsson / Twarda
common.buy 144.31
TOP Zapowiedź
Mashle: Magic and Muscles, Vol. 2 Hajime Komoto / Miękka
common.buy 38.08
TOP
Artisan Sourdough Made Simple Emilie Raffa / Miękka
common.buy 82.47
TOP
Beginner's Guide to Digital Painting in Procreate Publishing 3dtotal / Miękka
common.buy 116.85
TOP
Midnight Sun Stephenie Meyer / Miękka
common.buy 26.65
100 Cookies / Twarda
common.buy 98.21
Sourdough School Vanessa Kimbell / Twarda
common.buy 107.13
Breaking Breads Uri Scheft / Twarda
common.buy 137.49
Tom Kerridge's Proper Pub Food Tom Kerridge / Twarda
common.buy 117.65
Zapowiedź
Eat Pray Love Elizabeth Gilbert / Miękka
common.buy 35.17
Bread Revolution Peter Reinhart / Twarda
common.buy 104.32
Sources of the Self C. Taylor / Miękka
common.buy 171.47

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo