Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

New Physico-Chemical Techniques for the Characterization of Complex Food Systems

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka New Physico-Chemical Techniques for the Characterization of Complex Food Systems E. Dickinson
Kod Libristo: 03612828
Wydawnictwo Springer, grudzień 1995
'There is no higher or lower knowledge, but only one, flowing out of experimen­ tation. ' (Leonardo... Cały opis
? points 467 b
793.69
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Perspectives on Female Sex Offending Myriam Denov / Twarda
common.buy 800.17

'There is no higher or lower knowledge, but only one, flowing out of experimen­ tation. ' (Leonardo da Vinci, 1452-1519) Food materials are complex in terms of composition, structure and mechanical properties. In order to understand the relationship between these different kinds of complexity, the experimental food scientist has a wide range of physico-chemical techniques at his or her disposal. But, in practice, of course, there are often severe limitations on the techniques which are available for any particular investigation. Apart from obvious constraints associated with instrument cost and accessibility, one com­ mon problem is a lack of knowledge by the non-expert about the capabilities and limitations of every new advance in instrumentation. No individual worker in the field of food science can become expert in more than a very small number of experimental techniques. On the other hand, most of us wish to know enough about the major emerging experimental technologies to enable us to make a realistic assessment of what they may have to contribute towards any new problems that we may meet. This book collects together in a single volume an up-to-date set of introductory articles describing a range of new physico-chemical tech­ niques which can be used to probe food structure at the molecular, colloidal and microscopic levels. Each individual chapter is written by an acknowledged expert in his field.

Informacje o książce

Pełna nazwa New Physico-Chemical Techniques for the Characterization of Complex Food Systems
Autor E. Dickinson
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 1995
Liczba stron 356
EAN 9780751402520
ISBN 0751402524
Kod Libristo 03612828
Wydawnictwo Springer
Waga 800
Wymiary 155 x 235 x 22
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo