Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Nobu Vegetarian Cookbook

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Nobu Vegetarian Cookbook Nobu Matsuhisa
Kod Libristo: 04426824
Wydawnictwo PIE Books, styczeń 2012
nobu's restaurants are known the world over for the quality of their ingredients and for the skill a... Cały opis
? points 68 b
115.57
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 138.20
TOP
Japanese Soul Cooking Tadashi Ono / Twarda
common.buy 95.44
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 375.47
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Twarda
common.buy 138.40
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 131.89
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 214.92
Art and Science of Sushi Hidemi Sato / Twarda
common.buy 100.14
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 125.28
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Miękka
common.buy 69.60
Molecular Gastronomy H This / Miękka
common.buy 58.68
Kansha Elizabeth Andoh / Twarda
common.buy 113.46
Nobu: The Cookbook Nobuyuki Matsuhisa / Twarda
common.buy 119.77

nobu's restaurants are known the world over for the quality of their ingredients and for the skill and originality with which the food is prepared and presented. §Now, in this first cookbook by nobu to focus on vegetable dishes, the master chef shares his expertise and deep knowledge of Japanese cuisine in sixty recipes that showcase vegetables in all their variety.

Informacje o książce

Pełna nazwa Nobu Vegetarian Cookbook
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2012
Liczba stron 178
EAN 9784894449053
ISBN 4894449056
Kod Libristo 04426824
Wydawnictwo PIE Books
Waga 968
Wymiary 218 x 267 x 21
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 168.45
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 155.63
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 185.87
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 237.35
TOP
Vegan Reset Kim-Julie Hansen / Miękka
common.buy 80.21
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 319.48
TOP
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 138.20
TOP
Let's Make Ramen! Hugh Amano / Miękka
common.buy 71.30
TOP
Eleven Madison Park Daniel Humm / Twarda
common.buy 237.35
TOP
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 130.89
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Twarda
common.buy 119.47
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Twarda
common.buy 144.51
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 109.26
Ratio Michael Ruhlman / Miękka
common.buy 47.06
Bouchon Bakery T. Keller / Twarda
common.buy 185.87
Culinary Artistry A Dorenburg / Miękka
common.buy 97.94

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo