Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Nutrition, Aging, and the Elderly

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Nutrition, Aging, and the Elderly D.E. Danford
Kod Libristo: 01377201
The proportion of the population over 65 years of age is increasing steadily in most industrialized... Cały opis
? points 467 b
793.83
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Die Ringe des Saturn W. G. Sebald / Miękka
common.buy 59.13
Písemná a elektronická komunikace 3 Jiří Kroužek / Pierścieniowa
common.buy 22.13
Kent Urban Legends Neil Arnold / Miękka
common.buy 51.85
Diabetologie 2016 Milan Kvapil / Twarda
common.buy 54.54
Endangered Species Act and Federalism Kaush Arha / Twarda
common.buy 770.69
Methods of Programming Manfred Broy / Miękka
common.buy 261.68
Allgemeine Energiewirtschaftslehre Ludwig Musil / Miękka
common.buy 284.81
Maodeking Stefan Blankertz / Miękka
common.buy 73.59
Grundkurs in Volkswirtschaftslehre. Lothar Hübl / Miękka
common.buy 144.10
De Liereman Lieuwe Schipper / Twarda
common.buy 179.50

The proportion of the population over 65 years of age is increasing steadily in most industrialized countries. In the United States the proportion of elderly people has risen from four percent in 1900 to 11 % in 1978, and is projected to be 14% by the year 2000. The occurrence of debilitating chronic diseases in the elderly increases with each additional year. These diseases, along with the natural loss of tissue function that occurs throughout adult life, impose a heavy burden on the health care system. Nutri tion plays an important etiologic role in many of these degenerative changes. Conse quently, the aging segment of the population presents a challenge to the nutrition scientist, who should be able to recommend optimal intakes of nutrients to minimize the functional losses associated with aging and to optimize the health of those already elderly. This sixth volume in the series Human Nutrition: A Comprehensive Treatise provides a conspectus of the various interactions of nutrition with the aging process and a comprehensive survey of current knowledge of the amounts of individual nutrients needed by the elderly. The volume begins with a general survey of the multifaceted relationship of nutrition to aging, followed by four chapters on how nutrition can affect age-related changes in selected body functions. The next six chapters cover the avail able evidence regarding the needs of the elderly for dietary energy, protein, calcium, trace elements, vitamins, and fiber.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo