Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Nutrition and Food Science

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Nutrition and Food Science W. J. Santos
Kod Libristo: 05194741
Wydawnictwo Springer-Verlag New York Inc., wrzesień 2013
The Brazilian Society of Nutrition, through the present public ation, brings to the attention of the... Cały opis
? points 304 b
518.74
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Lehninger Principles of Biochemistry Michael Cox / Miękka
common.buy 392.86
Zapowiedź
Stranger From The Sea Winston Graham / Miękka
common.buy 47.09
Battle That Shook Europe Peter Englund / Miękka
common.buy 128.47
History of the Mind Nicholas Humphrey / Miękka
common.buy 116.85
Not So Subtle Art Of Being A Fat Girl Tess Holliday / Miękka
common.buy 60.82
Fallen Lauren Kate / Miękka
common.buy 52.41
Food Chemistry H D Belitz / Miękka
common.buy 658.25
Advanced Nutrition and Regulation of Metabolism Kevin L Schalinske / Twarda
common.buy 832.94
Food Science and Nutrition Keegan Mason / Twarda
common.buy 609.74
Food Chemistry H D Belitz / Twarda
common.buy 775.61
Teaching Mysteries Clifford Mayes / Miękka
common.buy 265.28

The Brazilian Society of Nutrition, through the present public ation, brings to the attention of the world scientific community the works presented at the XI INTERNATIONAL CONGRESS OF NUTRITION which, promoted by this Society and under the sponsorship of the Interna tional Union of Nutritional Science, was held in the city of Rio de Janeiro from August 27th to September lst, 1978. The publication, edited by Plenum Publishing Corporation, is titled "Nutrition and Food Science: Presented Knowledge and Utiliza tion' and appears in three volumes, under the following titles and sub-titles: Vol. I - FOOD AND NUTRITION POLICIES AND PROGRAMS - Planning and Implementation of National Programs - The role of International and Non-governmental Agecies - The role of the Private Sector -Program Evaluation and Nutritional Surveillance -Nutrition Intervention Programs for Rural and Urban Areas - Mass Feeding Programs - Consumer Protection Programs Vol. I I -NUTRITION EDUCATION AND FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY -Animal and Vegetable Resources for Human Feeding - Food Science and Technology - Research in Food and Nutrition - Nutrition Education Vol. I I I -BIOCHEMICAL AND PATHOLOGICAL NUTRITION - Nutritional Biochemistry - Pathological and Chemical Nutrition - Nutrition, Growth and Human Development v vi FOREWORD It is hoped that this publication may prove useful to all those who are interested in the different aspects of Nutrition Science. Editorial Committee: Walter J. Santos J. J.

Informacje o książce

Pełna nazwa Nutrition and Food Science
Autor W. J. Santos
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2013
Liczba stron 950
EAN 9781475702316
ISBN 1475702310
Kod Libristo 05194741
Waga 1812
Wymiary 178 x 254 x 52
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo