15 967 473 książek w 175 językach
Jednak się nie przyda? Nic nie szkodzi! U nas możesz zwrócić towar do 30 dni
Bon prezentowy to zawsze dobry pomysł. Obdarowany może za bon prezentowy wybrać cokolwiek z naszej oferty.
30 dni na zwrot towaru
Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najwazniejsze umiejetnosci kelnerow najwyzszej klasy. Fachowe podawanie serow oraz kawy, umiejetne doradzanie gosciom to kolejny dowod klasy restauracji oraz jej pracownikow. Gdy pracownik skupia sie na ogniu i plomieniach - i to nie tylko przy flambirowaniu - iskra ciekawosci i zachwytu udziela sie calej restauracji. W tym momencie wiele par oczu sledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obslugi stanowia sekret, dzieki ktoremu do restauracji tlumnie przybywaja kolejni goscie. Ksiazka, poza tym ze pokazuje na czym polega obsluga z polotem, zawiera informacje o: . krojeniu i filetowaniu, . flambirowaniu, . marynowaniu, . specjalnym nakrywaniu stolu, . podawaniu serow, . przygotowywaniu i podawaniu kawy.