Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Omega-3 Fatty Acids and Health

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Omega-3 Fatty Acids and Health Joyce A. Nettleton
Kod Libristo: 05248464
Wydawnictwo Springer, Berlin, listopad 1994
The evidence that omega-3 fatty acids are essential for human development and most helpful to achiev... Cały opis
? points 304 b
519.18
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Woodburning Realistic People Jo Schwartz / Miękka
common.buy 47.14
Stormchild Bernard Cornwell / Miękka
common.buy 51.65
Sex, Breath, and Force Ellen Mortensen / Miękka
common.buy 291.48
Euripides II Euripides / Twarda
common.buy 198.10
Great Art Hoax HUER / Twarda
common.buy 157.47
Redrawing Nations Philipp Ther / Miękka
common.buy 404.93
Zapowiedź
Endoscopic Color Atlas of Ear Diseases Mubarak M. Khan / Twarda
common.buy 471.74
Survivors on the Yoga Mat Becky Thompson / Miękka
common.buy 92.77
Why Kids Can't Read Phyllis Blaunstein / Miękka
common.buy 275.94
Evolving Nationalism Nadav G. Shelef / Twarda
common.buy 678.27

The evidence that omega-3 fatty acids are essential for human development and most helpful to achieve good health throughout life is clearly documented by Dr. Joyce Nettleton in her new book Omega-3 Fatty Acids and Health. Omega 3 fatty acids are produced by the plants of the land and sea. The tissues of the body require the omega-3 fatty acids for their proper functioning just as they also need the omega-6 essential fatty acids. It is probable in man's evolutionary development that there has always been the proper balance between these two groups of essential fatty acids, but in the modern era with the provision of inexpensive vegetable oils it is possible that the pendulum for increased dietary omega-6 fatty acids in the form of linoleic acid has swung too far and the intake ofomega-3 fatty acids has actualIy declined. In particular, the 22 carbon omega 3 fatty acid, docosahexaenoic acid, which has six double bonds, is important in the membranes of brain cells, heart muscle cells, the rods and cones of the retina and spermatozoa. Docosahexaenoic acid is found only in foods such as fish and other sea life, having been synthesized by the phytoplankton of the waters. An outright deficiency of omega-3 fatty acids has led to a number of distur bances in animals and human infants such as impaired vision, abnormalities of the electroretinogram, of the eye and various behavioral aberrations.

Informacje o książce

Pełna nazwa Omega-3 Fatty Acids and Health
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 1995
Liczba stron 359
EAN 9780412988615
ISBN 0412988615
Kod Libristo 05248464
Wydawnictwo Springer, Berlin
Waga 708
Wymiary 156 x 234 x 22
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo