Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

? points 486 b
827.27
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 11-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Teaching What You're Not / Miękka
common.buy 164.91
Zapowiedź
Musee du quai Branly Yves Le Fur / Twarda
common.buy 228.87
Baudelaire and the Art of Memory J.A. Hiddleston / Twarda
common.buy 1 141.21
Miscellany, 1786-95 Horace Walpole / Twarda
common.buy 394.00
Croatian Language in the Digital Age Georg Rehm / Miękka
common.buy 262.26

Volume 82 describe reactions that involve one of the most common transformations in organic chemistry, namely, the pairwise combination of double bonded functional groups. The importance of this enormous family of reactions is a reflection of the spectacular diversity of precursors and products that can arise from appropriate modulation of reactivity of the partners and especially selection of reagents that dictate the outcome.The first chapter authored by Takeshi Takeda and Akira Tsubouchi describes the combination of carbonyl compounds in the presence of highly reactive, low valent titanium reagents in the classic McMurry reaction.The second chapter concerns the chemistry of highly-reactive, double-bonded functional groups, namely ketenes.

Informacje o książce

Pełna nazwa Organic Reactions, Volume 82
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2013
Liczba stron 672
EAN 9781118674284
ISBN 1118674286
Kod Libristo 04952031
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc
Waga 1026
Wymiary 162 x 229 x 40
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo