Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Patisserie Leonard John Hanneman
Kod Libristo: 04145539
Wydawnictwo Taylor & Francis Ltd, październik 2005
Intended for patissiers, this work serves as a professional text on the art of patisserie. It includ... Cały opis
? points 198 b
336.67
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 19-25 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 182.99
Zapowiedź
Patisserie William Curley / Twarda
common.buy 205.83
Patisserie Murielle Valette / Miękka
common.buy 78.68

Intended for patissiers, this work serves as a professional text on the art of patisserie. It includes seventy-three colour photographs, which show how the finished product should be presented, and a range of diagrams demonstrate the more complex processes.

Informacje o książce

Pełna nazwa Patisserie
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2005
Liczba stron 352
EAN 9780750669283
ISBN 0750669284
Kod Libristo 04145539
Wydawnictwo Taylor & Francis Ltd
Waga 768
Wymiary 190 x 244 x 22
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Twarda
common.buy 133.43
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 160.25
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Miękka
common.buy 89.05
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 393.82
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Twarda
common.buy 114.88
TOP
Southern Italian Desserts Jennie Schacht / Twarda
common.buy 103.81
Culture of Critique Kevin MacDonald / Miękka
common.buy 99.22
Frozen Desserts The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 219.19
Patisserie: French Pastry Master Class Philippe Urraca / Twarda
common.buy 161.15
Modern Baking Donna Hay / Twarda
common.buy 122.16
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Twarda
common.buy 265.07
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 160.25
Patisserie Melanie DuPuis / Twarda
common.buy 182.99

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo