Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

PCR Methods in Foods

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka PCR Methods in Foods J. Maurer
Kod Libristo: 01381461
Wydawnictwo Springer-Verlag New York Inc., styczeń 2006
This book is a primer for students, faculty, and other professionals interested in molecular biology... Cały opis
? points 304 b
516.53
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Fundamental Chess Endings Frank Lamprecht / Miękka
common.buy 106.07
Elements of Pizza Ken Forkish / Twarda
common.buy 103.88
gramm.it Gabriella Iacovoni / Miękka
common.buy 121.44
Stunning Scenery in Cross Stitch Maria Diaz / Miękka
common.buy 74.44
How to Autocross Andrew Howe / Miękka
common.buy 135.71
Projekt: Peacemaker, 1 Blu-ray David Rosenbloom / Blu-ray
common.buy 68.15
Favorite Pieces for Classical Guitar Hal Leonard Corp / Miękka
common.buy 50.29
Database Concurrency Control Alexander Thomasian / Miękka
common.buy 794.37
Computer-Aided Design of Microwave Circuits Rakesh Chadha / Twarda
common.buy 889.77
Nonlinear Optics in Signal Processing Robert W. Eason / Twarda
common.buy 1 025.79
Children and Social Change Dorothy Moss / Miękka
common.buy 290.80
Shelley's Major Poetry Carlos Baker / Twarda
common.buy 631.10
Illustrator CS6 Laura Apolonio Guerra / Miękka
common.buy 79.73

This book is a primer for students, faculty, and other professionals interested in molecular biology and its integration into food safety, by introducing the reader to diagnostic PCR-based technologies used in detection of pathogens in foods.This book will enable its reader to:1. Understand the principles behind PCR including real-time 2. Know the basics involved in the design, optimization, and implementation of PCR in food microbiology lab setting 3. Interpret results 4. Know limitations and strengths of PCR 5. Understand the basic principles behind microarrays and its potential applications in food microbiology.Figures, charts, and tables help illustrate concepts and provide the reader with an important starting point in bringing molecular diagnostics into the food microbiology lab.

Informacje o książce

Pełna nazwa PCR Methods in Foods
Autor J. Maurer
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2006
Liczba stron 148
EAN 9780387282640
ISBN 0387282645
Kod Libristo 01381461
Waga 890
Wymiary 155 x 235 x 14
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo