Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Persiana

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Persiana Sabrina Ghayour
Kod Libristo: 11112777
Wydawnictwo Interlink Pub Group Inc, listopad 2014
? points 72 b
123.66
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-12 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 174.58
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 138.30
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 395.77
TOP
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 138.30
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 253.45
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 198.63
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Miękka
common.buy 71.25
TOP
Zuni Cafe Cookbook Judy Rodgers / Twarda
common.buy 140.70
Eleven Madison Park Daniel Humm / Twarda
common.buy 253.45
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Twarda
common.buy 395.07
Cooking for Geeks, 2e Jeff Potter / Miękka
common.buy 154.03
Oh She Glows Angela Liddon / Miękka
common.buy 71.25
Essential Pepin Jacques Pepin / Twarda
common.buy 154.03
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 125.17
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 183.90

Informacje o książce

Pełna nazwa Persiana
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2014
Liczba stron 240
EAN 9781566569958
ISBN 1566569958
Kod Libristo 11112777
Waga 1042
Wymiary 197 x 260 x 32
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 174.38
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 254.15
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Twarda
common.buy 147.42
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 144.31
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 334.73
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Twarda
common.buy 198.63
TOP
Persiana: Recipes from the Middle East & Beyond Liz And Hamilton Haarala / Miękka
common.buy 87.78
TOP
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 130.98
TOP
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 109.33
TOP
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Twarda
common.buy 154.03
TOP
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 580.68
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Twarda
common.buy 119.55
Ratio Michael Ruhlman / Miękka
common.buy 47.09
Culinary Artistry A Dorenburg / Miękka
common.buy 104.32
Patisserie Melanie DuPuis / Twarda
common.buy 183.90

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo