Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

Persistent Organic Pollutants and Toxic Metals in Foods

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Persistent Organic Pollutants and Toxic Metals in Foods Martin Rose
Kod Libristo: 02292691
Wydawnictwo Elsevier Books, maj 2013
Persistent organic pollutants (POPs) and toxic elements, such as dioxins, flame retardants, lead and... Cały opis
? points 517 b
879.94
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Invincible: The Ultimate Collection Volume 6 Robert Kirkman / Twarda
common.buy 140.22
Union Education in Nigeria Hakeem Ibikunle Tijani / Twarda
common.buy 262.26
Operation Falsche Flagge Arik K. Komets-Chimirri / Miękka
common.buy 154.11
Contemporary Torah David ES Stein / Twarda
common.buy 195.89
Paranormal Wiltshire David Scanlon / Miękka
common.buy 76.45
Laufen 1 : 50 000 Breitband und Vermessung Landesamt für Digitalisierung / Mapa
common.buy 37.17
Anthropology Beyond Culture Richard / Miękka
common.buy 215.28

Persistent organic pollutants (POPs) and toxic elements, such as dioxins, flame retardants, lead and mercury, are substances of major concern for the food industry, the regulator and the public. They persist in the environment, accumulate in food chains and may adversely affect human health if ingested over certain levels or with prolonged exposure. Persistent organic pollutants and toxic metals in foods explores the scientific and regulatory challenges of ensuring that our food is safe to eat. Part one provides an overview of regulatory efforts to screen, monitor and control persistent organic pollutants and heavy metals in foods and includes case studies detailing regulatory responses to food contamination incidents. Part two moves on to highlight particular POPs, toxic metals and metalloids in foods, including dioxins and polychlorinated biphenyls (PCBs), mercury, polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) and phthalates. Persistent organic pollutants and toxic metals in foods is a standard reference for those in the food industry responsible for food safety, laboratories testing for food chemical safety, regulatory authorities responsible for ensuring the safety of food, and researchers in industry and academia interested in the science supporting food chemical safety. * Includes case studies which detail regulatory responses to food contamination incidents* Considers the uptake and transfer of persistent organic pollutants in the food chain and the risk assessment of contaminates in food* Details perticular persistent organic pollutants, toxic metals and metalloids in foods including polychlorinated biphenyls (PCBs), per- and polyfluoroalkyl substances (PFASs), mercury and arsenic among others

Informacje o książce

Pełna nazwa Persistent Organic Pollutants and Toxic Metals in Foods
Autor Martin Rose
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2013
Liczba stron 520
EAN 9780857092458
ISBN 0857092456
Kod Libristo 02292691
Wydawnictwo Elsevier Books
Waga 900
Wymiary 156 x 234 x 29
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo