Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Physical Chemistry of Foods

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Physical Chemistry of Foods Pieter Walstra
Kod Libristo: 01209444
Wydawnictwo Taylor & Francis Inc, październik 2002
Exploring the structure and physical and chemical properties of solutions, dispersions, soft solids,... Cały opis
? points 669 b
1 143.32
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 19-25 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Drž mě pevně, miluj mě zlehka Robert Fulghum / Twarda
common.buy 44.19
Zapowiedź
America's Transition Mark Green / Miękka
common.buy 289.83

Exploring the structure and physical and chemical properties of solutions, dispersions, soft solids, fats, and cellular systems, this title describes the physiochemical principles of the reactions and conversions that occur during the manufacture, handling, and storage of foods. It covers aspects of thermodynamics and bonds and interaction forces.

Informacje o książce

Pełna nazwa Physical Chemistry of Foods
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2002
Liczba stron 830
EAN 9780824793555
ISBN 0824793552
Kod Libristo 01209444
Wydawnictwo Taylor & Francis Inc
Waga 1312
Wymiary 155 x 235 x 53
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo