Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Physical Properties of Foods

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Physical Properties of Foods Serpil Sahin
Kod Libristo: 01381664
Wydawnictwo Springer, Berlin, listopad 2005
Understanding the physical properties of foods is important as they are used in process design, prod... Cały opis
? points 236 b
400.53
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Osudové proroctvo Roger R. Talbot / Książka
common.buy 42.17
Once Upon a Tower Eloisa James / Miękka
common.buy 46.85
Everything is Personal Connie Beyer / Miękka
common.buy 74.28
Portal Hypertension Arun J. Sanyal / Twarda
common.buy 666.06
Die jüdische Mutter Gertrud Kolmar / Twarda
common.buy 68.49
Belinda Blake and the Snake in the Grass Heather Day Gilbert / Miękka
common.buy 77.86
Racial Formation in the United States Michael Omi / Miękka
common.buy 322.36
Relaxing and Contracting Factors Paul M. Vanhoutte / Twarda
common.buy 1 024.92
Bistatic SAR Data Processing Algorithms Xiaolan Qiu / Twarda
common.buy 779.13

Understanding the physical properties of foods is important as they are used in process design, product and process optimization, product development, food quality control and food process modeling. §This book provides a fundamental understanding of physical properties of foods. Basic definitions and principles of physical properties are discussed as well as the importance of physical properties in the food industry and measurement methods. In addition, recent studies in physical properties area are summarized. §The material presented is helpful for students to understand the relationship between physical and functional properties of raw, semi-finished, and processed food in order to obtain products with desired shelf-life and quality. Each chapter provides examples and problems, which teach students to analyze experimental data to generate practical information. In addition, the material in the book may be of interest to people who are working in the field of Food Science, Food Technology, Biological Systems Engineering, Food Process Engineering, or Agricultural Engineering. The book also can be used as a reference by graduate students and researchers who deal with physical properties.

Informacje o książce

Pełna nazwa Physical Properties of Foods
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2006
Liczba stron 254
EAN 9780387307800
ISBN 038730780X
Kod Libristo 01381664
Wydawnictwo Springer, Berlin
Waga 722
Wymiary 178 x 254 x 15
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo