Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Physico-chemical Properties of Jackfruit

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Physico-chemical Properties of Jackfruit Chayon Goswami
Kod Libristo: 06843901
Wydawnictwo VDM Verlag, sierpień 2011
Physical properties and chemical composition of pulp and seedflour of jackfruits collected from diff... Cały opis
? points 137 b
234.81
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
No Longer Human Osamu Dazai / Miękka
common.buy 55.71
TOP
Harry Potter and the Philosopher's Stone Joanne Kathleen Rowling / Miękka
common.buy 33.76
TOP
The Complete Fiction of H. P. Lovecraft Howard Phillips Lovecraft / Twarda
common.buy 51.60
TOP Zapowiedź
Attack On Titan Season 1 Part 1 Manga Box Set Hajime Isayama / Miękka
common.buy 136.79
Unnatural Causes Shepherd Richard / Miękka
common.buy 51.60
Wyprzedaż
Burn After Writing (Pink) Sharon Jones / Miękka
common.buy 44.39
Zapowiedź
Dark Souls Vol. 2: Winter's Spite George Mann / Miękka
common.buy 65.23
DK Eyewitness Australia DK / Miękka
common.buy 139.00
Couples Therapy Homework Planner 2e with Download Gary M Schultheis / Miękka
common.buy 285.72
Durian Suranant Subhadrabandhu / Miękka
common.buy 481.76
Oxford Handbook of Private Equity Douglas Cumming / Twarda
common.buy 996.10
Jackfruit Research Work / Miękka
common.buy 233.51
Downcanyon Ann Haymond Zwinger / Miękka
common.buy 103.12
Police for the Future David H. Bayley / Miękka
common.buy 471.33

Physical properties and chemical composition of pulp and seedflour of jackfruits collected from different growing areas were investigated. Three types were Khaja,Dorosha and Ghila. Mature and ripe jackfruits were collected from two locations (Modhupur and Valuka). Titrable acidity, Vitamin C and carotene content of Khaja type of pulps were lower than that of Ghila types.TSS, starch, total sugar, non-reducing sugar and carotene content were higher in the jackfruit pulps from modhupur than that of Valuka. It was also found that Khaja types had higher starch content than Ghila types.Seeds were prepared in two types flour-raw seed flour and roasted seed flour.There were differences in chemical contents of the seeds. Highest moisture content was found in Valuka Khaja . Dry matter content was observed highest in Valuka Ghila jackfruit seeds while lowest in Valuka Khaja . Ash content was higher in Valuka seeds. Roasted seeds contained higher protein percentage than raw seeds. Highest starch content was found in modhupur Ghila raw seeds whereas lowest in valuka Khaja raw seeds. Dorosha roasted seed flour contained substantial amount of minerals among the types.

Informacje o książce

Pełna nazwa Physico-chemical Properties of Jackfruit
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2011
Liczba stron 64
EAN 9783639371949
ISBN 3639371941
Kod Libristo 06843901
Wydawnictwo VDM Verlag
Waga 104
Wymiary 152 x 229 x 4
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo