Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Physiologie Des Geschmacks

Książka Physiologie Des Geschmacks Jean Brillat-Savarin
Kod Libristo: 01954952
Wydawnictwo Dogma Verlag, styczeń 2014
Der Geschmack gehört zu einem der fünf Sinne des Menschen. Ihm wird gerade in unserer heutigen Zeit... Cały opis
? points 165 b
280.59
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru

Der Geschmack gehört zu einem der fünf Sinne des Menschen. Ihm wird gerade in unserer heutigen Zeit der kulinarischen Genüsse eine besondere Bedeutung beigemessen. Brillat-Savarin leistet mit diesem Buch einen enormen Beitrag zum Verständnis der physikalischen und biochemischen Vorgänge, die während des Schmecken vor sich gehen. Über diese theoretische Betrachtung hinaus gibt er dem Leser auch viele hilfreiche Tipps für den Haushalt und Rezepte an die Hand.

Informacje o książce

Pełna nazwa Physiologie Des Geschmacks
Język Niemiecki
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2014
Liczba stron 536
EAN 9783954540952
ISBN 3954540959
Kod Libristo 01954952
Wydawnictwo Dogma Verlag
Waga 694
Wymiary 148 x 210 x 30
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo