Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Physiologie des Geschmacks

Książka Physiologie des Geschmacks Jean Brillat-Savarin
Kod Libristo: 02445050
Wydawnictwo Vero Verlag, listopad 2019
Der Geschmack gehört zu einem der fünf Sinne des Menschen. Ihm wird gerade in unserer heutigen Zeit... Cały opis
? points 107 b
182.05
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Intimate Art Christopher de Hamel / Miękka
common.buy 201.96
Flatterherz Henry-Martin Klemt / Miękka
common.buy 130.73
Projektmarketing Martin Milleder / Miękka
common.buy 165.85

Der Geschmack gehört zu einem der fünf Sinne des Menschen. Ihm wird gerade in unserer heutigen Zeit der kulinarischen Genüsse eine besondere Bedeutung beigemessen. Brillat-Savarin leistet mit diesem Buch einen enormen Beitrag zum Verständnis der physikalischen und biochemischen Vorgänge, die während des Schmecken vor sich gehen. §Über diese theoretische Betrachtung hinaus gibt er dem Leser auch viele hilfreiche Tipps für den Haushalt und Rezepte an die Hand.§Vorliegendes Buch ist ein Nachdruck der längst vergriffenen deutschsprachigen Originalausgabe von 1864.

Informacje o książce

Pełna nazwa Physiologie des Geschmacks
Język Niemiecki
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2019
Liczba stron 512
EAN 9783957382955
ISBN 3957382955
Kod Libristo 02445050
Wydawnictwo Vero Verlag
Waga 662
Wymiary 148 x 210 x 29
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo