Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Physiology of Taste

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Physiology of Taste Jean Brillat-Savarin
Kod Libristo: 04253774
Wydawnictwo Everyman, październik 2009
The classic text on food, eating, cooking and more, from 1825. Examines the eroticism of the truffle...
? points 41 b Zapowiedź Zapowiedź
69.76
Dodruk Termin nieznany Termin nieznany

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Twarda
common.buy 83.58
TOP
How to Change Your Mind Michael Pollan / Miękka
common.buy 55.45
TOP
Ottolenghi: The Cookbook Yotam Ottolenghi / Twarda
common.buy 122.62
TOP
On the Shortness of Life Lucius Annaeus Seneca / Miękka
common.buy 35.13
TOP
Second Nature Michael Pollan / Miękka
common.buy 59.15
TOP
Food Rules MICHAEL POLLAN / Miękka
common.buy 25.12
TOP
Heart of the Artichoke David Tanis / Twarda
common.buy 120.91
Dough: Simple Contemporary Bread Richard Bertinet / Miękka
common.buy 87.98
Wyprzedaż
Brilliant Green Stefano Mancuso / Miękka
common.buy 61.95
Cooking In A Bedsitter Katharine Whitehorn / Miękka
common.buy 51.54
With Bold Knife and Fork M F K Fisher / Miękka
common.buy 74.37
Archestratus John Wilkins / Miękka
common.buy 77.47
Garden of Herbs Eleanour Sinclair Rohde / Twarda
common.buy 217.71

The classic text on food, eating, cooking and more, from 1825. Examines the eroticism of the truffle and the financial influence of the turkey in the 19th century.

Informacje o książce

Pełna nazwa Physiology of Taste
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2009
Liczba stron 490
EAN 9781841593142
ISBN 1841593141
Kod Libristo 04253774
Wydawnictwo Everyman
Waga 538
Wymiary 126 x 207 x 30
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
DIY Watercolor Flowers Marie Boudon / Miękka
common.buy 74.37
Lonely Planet Japan Rebecca Milner / Miękka
common.buy 130.62
Gastrophysics Charles Spence / Miękka
common.buy 46.04
How to be a Brit George Mikes / Miękka
common.buy 51.54
Molecular Gastronomy H This / Miękka
common.buy 62.25
Zapowiedź
Greek Vegetarian Cookbook Heather Thomas / Twarda
common.buy 135.13
Adventure Zone: Petals to the Metal Clint McElroy / Miękka
common.buy 64.86
Possession of Mr Cave Matt Haig / Miękka
common.buy 39.93
Drawing for the Absolute Beginner Carol Massey / Miękka
common.buy 60.75
Za hranicemi individualismu Dane Rudhyar / Miękka
common.buy 40.73
Julie & Julia Julie Powell / Miękka
common.buy 74.37
Back to Basics Handbook Abigail R. Gehring / Miękka
common.buy 87.68
Physiology of Taste Jean Anthelme B / Miękka
common.buy 66.36

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo