Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Pierre Gagnaire: Reinventing French Cuisine

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Pierre Gagnaire: Reinventing French Cuisine Jean-Francois Abert
Kod Libristo: 04235153
Wydawnictwo Stewart, Tabori & Chang Inc, listopad 2007
Pierre Gagnaire is a considered one of the finest chefs in the world. He was at the forefront of the... Cały opis
? points 70 b Zapowiedź Zapowiedź
119.71
Dodruk Termin nieznany Termin nieznany

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 319.32
TOP
NOPI: The Cookbook Yotam Ottolenghi / Twarda
common.buy 160.85
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 253.85
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 395.29
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Twarda
common.buy 198.39
TOP
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 2 830.78
TOP
Atelier Crenn: Metamorphosis of Taste Dominique Crenn / Twarda
common.buy 208.30
Celler de Can Roca Joan Roca / Twarda
common.buy 138.13
Food and Life Nadia Volf / Pierścieniowa
common.buy 305.70
Wyprzedaż
Photography of Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 397.60
Zapowiedź
Essential Thomas Keller - Boxed Set Thomas Keller / Twarda
common.buy 476.58

Pierre Gagnaire is a considered one of the finest chefs in the world. He was at the forefront of the fusion movement, blasting through established conventions of classic French cooking by introducing jarring juxtapositions of flavours, tastes, textures and ingredients. He is the owner of the eponymous Pierre Gagnaire in Paris and Head Chef of Sketch in London, two restaurants that in 2005 were ranked in the top 20 in the world by the industry magazine "Restaurant". And in 2006, the magazine ranked Gagnaire as the third best chef in the world.This memoir/cookbook is a delightful tour of his life and recipes as a cook since 1966, from his first very simple recipe, a potatoes gratin, to the last, a flower-shaped haddock. Beautifully illustrated, the book is a testament to Gagnaire's ever-expanding palate as an expert chef who considers himself a beginner, and that his most amazing recipe is yet to come.

Informacje o książce

Pełna nazwa Pierre Gagnaire: Reinventing French Cuisine
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2007
Liczba stron 200
EAN 9781584796572
ISBN 158479657X
Kod Libristo 04235153
Waga 1544
Wymiary 282 x 277 x 24
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Studio Ghibli: 100 Collectible Postcards Studio Ghibli / Książka
common.buy 89.38
TOP
World of Warcraft the Official Cookbook Chelsea Monroe Cassel / Twarda
common.buy 115.31
TOP
Cocomelon Favorite Sing-Along Songs Cottage Door Press / Leporelo
common.buy 96.39
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 253.15
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Twarda
common.buy 115.31
TOP
Heston Blumenthal at Home Heston Blumenthal / Twarda
common.buy 202.30
Macarons Pierre Herme / Twarda
common.buy 115.31
Etxebarri Jon Sarabia / Twarda
common.buy 138.13
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Twarda
common.buy 92.58
Bistro Alain Ducasse / Twarda
common.buy 74.67
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 125.02
Culinary Artistry A Dorenburg / Miękka
common.buy 104.20
Zapowiedź
Macarons Pierre Herme / Miękka
common.buy 69.96
Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Twarda
common.buy 241.34

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo