Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Pierre Hermé Macaron

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé
Kod Libristo: 09282155
Wydawnictwo Abrams & Chronicle Books, wrzesień 2015
Including more than 60 elegantly illustrated recipes, Pierre Herme Macarons is the definitive guide... Cały opis
? points 96 b TOP TOP
164.14
Dostępna w małych ilościach Wysyłamy do 24 godzin

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 174.06
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Twarda
common.buy 92.63
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Miękka
common.buy 84.12
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Twarda
common.buy 190.98
TOP Wyprzedaż
Laduree Macarons Vincent Lemains / Twarda
common.buy 134.00
TOP
Macarons Pierre Herme / Twarda
common.buy 115.57
TOP
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Twarda
common.buy 268.50
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 125.28
Wafer Paper Cakes Stevi Auble / Miękka
common.buy 74.60
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Twarda
common.buy 92.63
100 Buttercream Flowers Valeri Valeriano / Miękka
common.buy 79.21
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 183.97
Animation in Sugar Carlos Lischetti / Twarda
common.buy 138.20
Patisserie Melanie DuPuis / Twarda
common.buy 183.97
Zapowiedź
Macarons Pierre Herme / Miękka
common.buy 70.00

Including more than 60 elegantly illustrated recipes, Pierre Herme Macarons is the definitive guide to macarons. The uncontested leader of French pastry chefs, Pierre Herme has made the macaron famous, one of the most coveted, sought-after desserts from Tokyo to Paris to New York.

In this comprehensive look at the beloved pastry, the classics such as vanilla and chocolate are explored alongside Herme's masterful inventions. His entirely original and inspired flavour combinations--such as cucumber and tangerine, wasabi cream and strawberry, and hazelnut and asparagus--make it clear why Herme's macarons are famous the world over.

The genius patissier's best macarons, including many of his newest recipes, are revealed for the first time in a gorgeous volume that almost rivals the beauty of the exquisite creations featured within.

Hardcover includes a removable step-by-step guide to techniques used throughout the book.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
JOSHUA WEISSMAN TEXTURE OVER TASTE WEISSMAN JOSHUA / Twarda
common.buy 86.32
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 375.47
TOP
The Green Witch Arin Murphy-Hiscock / Twarda
common.buy 58.58
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 161.14
TOP
Dune. 40th Anniversary Edition Frank Herbert / Miękka
common.buy 59.18
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 125.58
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Twarda
common.buy 200.90
GUCCI: The Making Of Stefano Tonchi / Twarda
common.buy 306.36
Little Book of Gucci KAREN HOMER / Twarda
common.buy 58.58
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Twarda
common.buy 249.67
Secrets of Macarons Jose Marechal / Twarda
common.buy 38.05
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Twarda
common.buy 85.62
Macarons Mowie Kay / Twarda
common.buy 70.70
Flavor Equation / Twarda
common.buy 114.16

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo