Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Pierre Herme Pastries (Revised Edition)

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme
Kod Libristo: 04839705
Wydawnictwo Stewart, Tabori & Chang Inc, październik 2012
Rose-scented almond paste and a compote of raspberries and lychees fill Hermés croissants; his Saint... Cały opis
? points 108 b Zapowiedź Zapowiedź
183.97
Dodruk Termin nieznany Termin nieznany

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 174.06
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Miękka
common.buy 84.12
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 375.47
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Twarda
common.buy 190.98
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Twarda
common.buy 164.14
TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Twarda
common.buy 130.89
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 131.89
TOP
Macarons Pierre Herme / Twarda
common.buy 115.57
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 214.92
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 125.28
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Twarda
common.buy 92.63
Culinary Artistry A Dorenburg / Miękka
common.buy 97.94
Patisserie Melanie DuPuis / Twarda
common.buy 183.97

Rose-scented almond paste and a compote of raspberries and lychees fill Hermés croissants; his Saint Honoré cake combines green tea, chestnuts, and passion fruit; and caramelized mango adorns his foie gras cr?me br?lée. The luscious photographs and 100 recipes featured in Pierre Hermé Pastries flaunt Hermés mastery of technique and the talent for combining textures and flavors that have earned him the reputation as one of the worlds most skilled and inventive pastry chefs.

Informacje o książce

Pełna nazwa Pierre Herme Pastries (Revised Edition)
Autor Pierre Herme
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2012
Liczba stron 288
EAN 9781617690273
ISBN 1617690279
Kod Libristo 04839705
Waga 2222
Wymiary 309 x 263 x 31
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 195.79
TOP
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 130.89
TOP
Flowers Cedric Grolet / Twarda
common.buy 190.98
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 138.20
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 155.63
TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Twarda
common.buy 179.56
TOP
Cheesecake Bible George Geary / Miękka
common.buy 84.12
TOP
Cake Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 125.58
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Twarda
common.buy 138.40
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 237.35
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Twarda
common.buy 144.51
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 161.14
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Twarda
common.buy 394.90
Lomelino's Cakes Linda Lomelino / Twarda
common.buy 76.11
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 550.94

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo