Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Pitmasters Guide to Craft Smoking (BBQ)

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Pitmasters Guide to Craft Smoking (BBQ) Rick Hedrick
Kod Libristo: 10055364
Wydawnictwo Rick Hedrick, luty 2016
One taste of beef brisket smoked 'low + slow' in your own backyard smoker and you will be hooked wit... Cały opis
? points 73 b
123.34
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-12 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Das Enneagramm in Coaching, Beratung und Training Johannes Heinrichs / Twarda
common.buy 170.94
Licking County Connie L. Rutter / Miękka
common.buy 91.80
When There's No Tomorrow H J Stephens / Twarda
common.buy 227.32
Canon City Anne C. Vinnola / Karta
common.buy 36.91

One taste of beef brisket smoked 'low + slow' in your own backyard smoker and you will be hooked with the passion for Craft Smoking. Beginning with the introduction of fire came the discovery of smoke and all of its aromatic flavours. All the same, these wonderful flavours and tender meats of authentic barbeque just do not 'happen.' Great barbeque does not require expensive or complicated equipment, nor secret recipes - just old fashioned, simplicity and patience. The Pitmasters Guide to Craft Smoking shares generations of traditional barbeque techniques and cooking knowledge. This book will guide you through, selecting the proper smoker equipment and suggested modifications, selecting tasty smoke woods, proper charcoals, and maintaining the ideal oven temperature. Historical explanations of the terms of smoking vs barbeque vs grilling, the anatomy of the perfect smoke ring, along with traditional barbeque styles divided by region. Suggestions on selecting the right cuts of beef, pork and poultry, and most importantly, the difference between babysitting and patience. The Pitmasters Guide to Craft Smoking is a resource to be valued by any backyard pit master. "What other craft allows you to drink a beer while wearing an apron and brag to your friends how tender you meat is?" The author, RICK HEDRICK, born in Kansas City, the culinary mecca of barbeque, has mastered the artful smoking techniques of traditional barbeque that have endured for generations. The same artful techniques outlined in his book, 'Pitmasters Guide to Craft Smoking.'

Informacje o książce

Pełna nazwa Pitmasters Guide to Craft Smoking (BBQ)
Autor Rick Hedrick
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2016
Liczba stron 178
EAN 9780997225006
ISBN 9780997225006
Kod Libristo 10055364
Wydawnictwo Rick Hedrick
Waga 442
Wymiary 215 x 215 x 17
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo