Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Podstawy gastronomii i technologii zywnosci Czesc 2 Podrecznik do nauki zawodu

Język PolskiPolski
Książka Miękka
Książka Podstawy gastronomii i technologii zywnosci Czesc 2 Podrecznik do nauki zawodu Anna Kmiolek
Kod Libristo: 16368562
Wydawnictwo WSiP, grudzień 2016
Podrecznik pomaga nabyc kompetencje wyszczegolnione w Podstawie ksztalcenia w zawodach,czyli w umiej... Cały opis
? points 38 b
64.53
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 2-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
C'est parti! 1 Zeszyt ćwiczeń A1 Praca Zbiorowa / Miękka
common.buy 44.19
TOP
Life is Strange Matt Forbeck / Twarda
common.buy 122.76
Zlatoruká Garth Nix / Twarda
common.buy 48.80
Crashed Adam Tooze / Miękka
common.buy 69.64
Moon: 100 Piece Puzzle Chronicle Books / Gra
common.buy 72.75
Lepící tyčinka KORES 15gr Chameleon / Artykuły papiernicze
common.buy 6.60
Creedence Clearwater Revival Creedence Clearwater Revival / CD Audio
common.buy 102.32
Velká kniha samolepek drobné havěti Yuval Zommer / Miękka
common.buy 32.76
Tajski Rozmówki na każdy wyjazd Wiszniewski Jakub / Miękka
common.buy 18.43
Wyprzedaż
Mity medyczne które mogą zabić 3 Świątkowska Katarzyna / Miękka
common.buy 23.04
Autorský zákon č. 185/2015 Z. z Jarmila Lazíková / Twarda
common.buy 62.13
Wyprzedaż
Konstytucja i melancholia Borowicz Maciej Konrad / Miękka
common.buy 22.34
Jesteśmy w rodzinie Pana Jezusa 1 Zeszyt ucznia Czarnecka Teresa / Miękka
common.buy 16.23

Podrecznik pomaga nabyc kompetencje wyszczegolnione w Podstawie ksztalcenia w zawodach,czyli w umiejetnosciach stanowiacych podbudowe do ksztalcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wedliniarz, technik technologii zywnosci, technik przetworstwa mleczarskiego, przetworca ryb. Znana i ceniona autorka w przystepnej formie przybliza przepisy obowiazujace w przemysle spozywczym, szczegolny nacisk kladac na wlasciwe przygotowywanie receptur. Opisuje pozyteczne i szkodliwe dzialanie mikroorganizmow w przetworstwie spozywczym, bardzo dokladnie omawia tez temat bezpieczenstwa zywnosci. Uczen znajdzie tu rowniez opisy maszyn i urzadzen stosowanych w gastronomii oraz kwestie zwiazane z rysunkami technicznymi i schematami. Wiele przykladow dokumentacji sanitarnej zgodnej z systemem HACCP pomaga opanowac ten trudny, a zarazem wazny material.

Informacje o książce

Pełna nazwa Podstawy gastronomii i technologii zywnosci Czesc 2 Podrecznik do nauki zawodu
Autor Anna Kmiolek
Język Polski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2017
Liczba stron 192
EAN 9788302167829
ISBN 8302167827
Kod Libristo 16368562
Wydawnictwo WSiP
Waga 298
Wymiary 170 x 245 x 8
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo