Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Pok Pok

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Pok Pok Andy Ricker
Kod Libristo: 01990352
Wydawnictwo Random House USA Inc, październik 2013
A guide to bold, authentic Thai cooking from Andy Ricker, the chef and owner of the wildly popular a... Cały opis
? points 71 b
121.06
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 11-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Hot Thai Kitchen Pailin Chongchitnant / Miękka
common.buy 80.57
TOP
Ivan Ramen Ivan Orkin / Twarda
common.buy 101.82
TOP
Thai Food David Thompson / Twarda
common.buy 143.11
Harry Potter and the Philosopher's Stone Joanne Kathleen Rowling / Twarda
common.buy 145.01
Eleven Madison Park Daniel Humm / Twarda
common.buy 253.45
Every Grain of Rice Fuchsia Dunlop / Twarda
common.buy 123.66
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 125.17
Vietnamese Food Any Day Andrea Nguyen / Twarda
common.buy 85.58
Master Key System Charles Haanel / Miękka
common.buy 55.71
Zapowiedź
Luke Nguyen's Street Food Asia NGUYEN LUKE / Twarda
common.buy 111.04
Vietnamese Home Cooking Charles Phan / Twarda
common.buy 118.05
Vietnam Cambodia & Laos Andrew Spooner / Miękka
common.buy 95.80
Essence of French Cooking Michel Roux / Twarda
common.buy 145.31

A guide to bold, authentic Thai cooking from Andy Ricker, the chef and owner of the wildly popular and widely lauded Pok Pok restaurants.After decades spent traveling throughout Thailand, Andy Ricker wanted to bring the country’s famed food stateside. In 2005 he opened Pok Pok, so named for the sound a wooden pestle makes when it strikes a clay mortar, in an old shack in a residential neighborhood of Portland, Oregon. Ricker has since gone on to open six more wildly popular Pok Pok restaurants, and today he is considered one of the leading American voices on Thai cooking.  In this much-anticipated debut cookbook, Ricker shares seventy of the most popular recipes from Thailand and his Pok Pok restaurants—ranging from Khao Soi Kai (Northern Thai curry noodle soup with chicken) to Som Tam Thai (Central Thai–style papaya salad) to Pok Pok’s now-classic (and obsessed-over) Fish-Sauce Wings. But Pok Pok is more than just a collection of favorite recipes: it is also a master course in Thai cooking from one of the most passionate and knowledgeable authorities on the subject. Clearly written, impeccably tested recipes teach you how to source ingredients; master fundamental Thai cooking techniques and skills; understand flavor profiles that are unique to Southeast Asian cuisine; and combine various dishes to create show-stopping, well-balanced meals for family and friends.Filled with thoughtful, colorful essays about Ricker’s travels and experiences, Pok Pok is not only a definitive resource for home cooks, but also a celebration of the rich history, vibrant culture, and unparalleled deliciousness of Thai food.

Informacje o książce

Pełna nazwa Pok Pok
Autor Andy Ricker
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2013
Liczba stron 304
EAN 9781607742883
ISBN 1607742888
Kod Libristo 01990352
Wydawnictwo Random House USA Inc
Waga 1246
Wymiary 269 x 208 x 30
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo