Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Preserving with Pomona's Pectin

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Preserving with Pomona's Pectin Allison Carroll Duffy
Kod Libristo: 01348843
Wydawnictwo Fair Winds Press, maj 2013
If you've ever made jam or jelly at home, you know most recipes require more sugar than fruit--often... Cały opis
Książka niestety nie jest dostępna :(
Podaj swój e-mail, a my odezwiemy się do Ciebie, gdy książka będzie ponownie dostępna.

Klienci kupili także


TOP
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Twarda
common.buy 203.54
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Miękka
common.buy 89.49
TOP
Wafer Paper Cakes Stevi Auble / Miękka
common.buy 74.45
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 161.05
TOP
The Perfect Scoop David Lebovitz / Twarda
common.buy 83.68
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Twarda
common.buy 152.73
TOP
Artisan Sourdough Made Simple Emilie Raffa / Miękka
common.buy 82.47
TOP
Magnolia Kitchen Bernadette Gee / Twarda
common.buy 92.70
TOP
The Bread Baker's Apprentice Peter Reinhart / Twarda
common.buy 134.09
Science of Cooking Stuart Farrimond / Twarda
common.buy 89.79
Gordon Ramsay Bread Street Kitchen Gordon Ramsay / Twarda
common.buy 114.94
Vegan 100 Gaz Oakley / Twarda
common.buy 89.29
Cooking for Geeks, 2e Jeff Potter / Miękka
common.buy 154.03
Modern Baking Donna Hay / Twarda
common.buy 122.76
This Cheese Is Nuts Julie Piatt / Miękka
common.buy 83.68

If you've ever made jam or jelly at home, you know most recipes require more sugar than fruit--oftentimes 4 to 7 cups!--causing many people to look for other ways to preserve more naturally and with less sugar. Pomona's Pectin is the answer to this canning conundrum. Unlike other popular pectins, which are activated by sugar, Pomona's is a sugar- and preservative-free citrus pectin that does not require sugar to jell. As a result, jams and jellies can be made with less, little, or no sugar at all and also require much less cooking time than traditional recipes, allowing you to create jams that are not only healthier and quicker to make, but filled with more fresh flavor! If you haven't tried Pomona's already (prepare to be smitten!), you can easily find the pectin at your local natural foods store, Williams-Sonoma, or online. In this first official Pomona's Pectin cookbook, you'll learn how to use this revolutionary product and method to create marmalades, preserves, conserves, jams, jellies, and more. From sweet offerings like Maple, Vanilla and Peach Jam to savory favorites like Red Pepper and Jalapeno Chutney, you'll find endless combinations sure to delight all year round!

Informacje o książce

Pełna nazwa Preserving with Pomona's Pectin
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2013
Liczba stron 176
EAN 9781592335596
ISBN 1592335594
Kod Libristo 01348843
Wydawnictwo Fair Winds Press
Waga 444
Wymiary 234 x 194 x 16
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Twarda
common.buy 118.05
TOP
Franklin Barbecue Aaron Franklin / Twarda
common.buy 106.73
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Twarda
common.buy 198.63
TOP
Hot Thai Kitchen Pailin Chongchitnant / Miękka
common.buy 80.57
TOP
Artisan Cheese Making at Home Mary Carlin / Twarda
common.buy 104.32
TOP
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 580.68
TOP
Sid Vicious Alan Parker / Miękka
common.buy 47.09
Ivan Ramen Ivan Orkin / Twarda
common.buy 125.17
Gordon Ramsay's Ultimate Home Cooking Gordon Ramsay / Twarda
common.buy 119.55
Základy chemie 1 Pavel Beneš / Miękka
common.buy 13.82
Ben & Jerrys Ice Cream & Dessert Greenfield Cohen / Miękka
common.buy 48.20
Crust Richard Bertinet / Miękka
common.buy 92.70

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo