Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Principles of Food Chemistry John M. Deman
Kod Libristo: 16499364
Wydawnictwo Springer International Publishing AG, luty 2018
Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food comp... Cały opis
? points 289 b
493.88
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Bohemian Rhapsody Lesley-Ann Jones / Miękka
common.buy 44.39
Neal Preston: Exhilarated And Exhausted Neal Preston / Twarda
common.buy 259.47
How to Write a Better Thesis David Evans / Miękka
common.buy 138.50
Introductory Food Chemistry John W. Brady / Twarda
common.buy 522.45
Capsaicin BRUCE GILLIAM / Twarda
common.buy 738.33
Glock Reference Guide, 2nd Edition Robb Manning / Miękka
common.buy 102.82
Essentials of Food Science Vickie A. Vaclavik / Miękka
common.buy 302.46
Food Colloids / Twarda
common.buy 766.99
Handbook of Food Chemistry Peter Chi Keung Cheung / Twarda
common.buy 2 196.96
Introduction to Food Chemistry Vassilis Kontogiorgos / Miękka
common.buy 329.82
Essentials of Food Chemistry Jianquan Kan / Miękka
common.buy 309.48

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes. Chapters on color, flavor and texture help the student understand key factors in the visual and organoleptic aspects of food. The chapter on contaminants and additives provides an updated view of their importance in food safety. Revised chapters on beer and wine production, and herbs and spices, provide the student with an understanding of the chemistry associated with these two areas which are growing rapidly in consumer interest. New to this edition is a chapter on the basics of GMOs. Each chapter contains new tables and illustrations, and an extensive bibliography, providing readers with ready access to relevant literature and links to the internet where appropriate. Just like its widely used predecessors, this new edition is valuable as a textbook and reference.

Informacje o książce

Pełna nazwa Principles of Food Chemistry
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2018
Liczba stron 607
EAN 9783319636054
ISBN 3319636057
Kod Libristo 16499364
Waga 1338
Wymiary 259 x 183 x 40
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo