Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Principles of Food Processing

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Principles of Food Processing Dennis R. Heldman
Kod Libristo: 02253576
Wydawnictwo Springer-Verlag New York Inc., kwiecień 2013
The approach to teaching the concepts offood processing to the undergrad uate food science major has... Cały opis
? points 154 b
262.97
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Are You Ready to Play Outside? Mo Willems / Miękka
common.buy 38.08
Allah's Automata / Miękka
common.buy 167.66
Developing Countries and Preferential Services Trade Charlotte Sieber-Gasser / Twarda
common.buy 640.31
Denkwurdigkeiten fur die Lander- und Voelkerkunde Friedrich Karl Gottlob Hirsching / Miękka
common.buy 165.86
Baby Animals Coloring Book Speedy Publishing LLC / Miękka
common.buy 52.61
Perspectives in Ethology P. Bateson / Miękka
common.buy 262.97
Sindrom partijnosti Valerij Vojtovich / Miękka
common.buy 343.45
Introduction to the Study of Education David Matheson / Miękka
common.buy 267.28
Handbook of Sex Therapy Joseph LoPiccolo / Miękka
common.buy 262.97
Ein Tag im Jahr, 1 Audio-CD, 1 MP3 Christa Wolf / CD Audio
common.buy 71.75

The approach to teaching the concepts offood processing to the undergrad uate food science major has evolved over the past 40 years. In most under graduate food science curricula, food processing has been taught on a commodity basis. In many programs, several courses dealt with processing with emphasis on a different commodity, such as fruits and vegetables, dairy products, meat products, and eggs. In most situations, the emphasis was on the unique characteristics of the commodity and very little empha sis on the common elements associated with processing of the different commodities. Quite often the undergraduate student was allowed to select one or two courses from those offered in order to satisfy the minimum standards suggested by the Institute of Food Technologists. The current 1FT minimum standards suggest that the undergradu ate food science major be required to complete at least one food processing course. The description of this course is as follows: One course with lecture and laboratory which covers general characteristics of raw food materials, principles offood preserva tion, processing factors that influence quality, packaging, water and waste management, and sanitation. Prerequisites: general chemistry, physics, and general microbiology.

Informacje o książce

Pełna nazwa Principles of Food Processing
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2013
Liczba stron 288
EAN 9781461358701
ISBN 1461358701
Kod Libristo 02253576
Waga 588
Wymiary 155 x 235 x 17
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo