Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

Processing of Poultry

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Processing of Poultry G.C. Mead
Kod Libristo: 06618384
Wydawnictwo Springer-Verlag New York Inc., październik 2012
Over the last 40 years, poultry-meat production has undergone considerable expansion in much of the... Cały opis
? points 154 b
262.26
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Tři - sbírka samozvané poezie Dan Bek / Karta
common.buy 28.08
Tender Warrior Stu Weber / Miękka
common.buy 64.56
Best Of Ask Ed Ed Rosenthal / Miękka
common.buy 82.95
Sky High Helen Falconer / Miękka
common.buy 60.96
Steuerungstechnik Gottfried Stute / Miękka
common.buy 215.98
Dialogic: Education for the Internet Age Rupert Wegerif / Twarda
common.buy 802.08
Pressuremeter Jean-Louis Briaud / Twarda
common.buy 1 659.54
Religion -- Staat -- Politik Hartmut Behr / Miękka
common.buy 308.63

Over the last 40 years, poultry-meat production has undergone considerable expansion in much of the developed world. The industry has changed from an essentially farm-based operation to one where economies of scale in rearing and processing have led to a high degree of operational efficiency. As a sequel to these changes, however, there is now greater emphasis on product quality, rather than mere 'production at least cost'. Also, the more recent growth in further processed and 'value-added' convenience items has helped to maintain a buoyant market for poultry, and has shown that the industry can rapidly adapt to changing consumer needs and preferences. It is in the areas of primary processing and further-processed product development that the greatest technological changes have occurred within the industry. Processing, in particular, has become more mechanical, so that most stages in the production of oven-ready carcasses or cut-portions are now either semi-or fully-automated, thus reducing labcur costs and helping to maximise the speed and efficiency of the process. However, not all of the changes that have taken place have necessarily been in the best interests of maintaining product quality, e.g. in relation to meat tenderness and microbial contamina tion, and it is essential for any processor to understand fully the effects of processing on all aspects of meat quality, including the efficacy of possible control measures.

Informacje o książce

Pełna nazwa Processing of Poultry
Autor G.C. Mead
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2012
Liczba stron 423
EAN 9781461358541
ISBN 9781461358541
Kod Libristo 06618384
Waga 552
Wymiary 140 x 216 x 24
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo