Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

Professional Baking

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Professional Baking Wayne Gisslen
Kod Libristo: 02924835
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, luty 2016
Gisslen's 7th edition of Professional Baking continues to educate hundreds of thousands of students... Cały opis
? points 412 b
701.43
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 11-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 174.10
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 160.61
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 133.72
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Miękka
common.buy 89.24
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Twarda
common.buy 152.31
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 394.69
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 325.02
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Twarda
common.buy 701.43
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Twarda
common.buy 265.65
Martha Stewart's Cakes Editors Of Martha Stewart Living / Miękka
common.buy 84.95
Patisserie Maison Richard Bertinet / Twarda
common.buy 128.92
Nordic Bakery Cookbook Miisa Mink / Twarda
common.buy 54.86
Complete Baking Caroline Bretherton / Twarda
common.buy 137.92

Gisslen's 7th edition of Professional Baking continues to educate hundreds of thousands of students with clear, detailed instructions in the theory and techniques necessary to meet the demands of the professional kitchen. The title continues to comprehensively cover baking basics while also offering enhanced coverage of higher-level techniques such as pastry, chocolate, and sugar work. Balancing theory and practice, Professional Baking provides both the understanding and performance abilities needed to progress and develop in a successful baking career. Also included with Professional Baking are six glossy method cards that provide step-by-step photos and instructions on mixing and pie methods and pastry basics.

Informacje o książce

Pełna nazwa Professional Baking
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2016
Liczba stron 736
EAN 9781119148449
ISBN 1119148448
Kod Libristo 02924835
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc
Waga 2064
Wymiary 220 x 287 x 35
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo