Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

Progress in Food Chemistry

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Progress in Food Chemistry
Kod Libristo: 06430318
Wydawnictwo Nova Science Publishers Inc, wrzesień 2008
Food chemistry is the study of chemical processes and interactions of various biological and non-bio... Cały opis
? points 408 b
694.93
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Vision for London, 1889-1914 Susan D. Pennybacker / Miękka
common.buy 134.52
Facility Location Zvi Drezner / Miękka
common.buy 262.26

Food chemistry is the study of chemical processes and interactions of various biological and non-biological components of foods. The biological substances include such items as meat, poultry, lettuce, beer, and milk as examples. This book presents the selected research from around the world on this topic.

Informacje o książce

Pełna nazwa Progress in Food Chemistry
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2008
Liczba stron 234
EAN 9781604563030
ISBN 9781604563030
Kod Libristo 06430318
Waga 620
Wymiary 184 x 265 x 55
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo