Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Protein Crosslinking

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Protein Crosslinking
Kod Libristo: 02254250
Wydawnictwo Springer-Verlag New York Inc., czerwiec 2013
The word crosslinking implies durable combination of usually large, distinct elements at specific pl... Cały opis
? points 304 b
516.53
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Das Wolkenvolk - Book. Band 2 Ralf Schlüter / Twarda
common.buy 68.35
Kanonade von Valmy 1792 Johann W. von Goethe / Miękka
common.buy 128.43
History of the British Petroleum Company J. H. Bamberg / Twarda
common.buy 957.33
Goethes Kunstsammlungen Christian Schuchardt / Miękka
common.buy 157.47
Das Elektromagnetische Feld Emil Cohn / Miękka
common.buy 215.65
Politics of Official Apologies Melissa Nobles / Twarda
common.buy 247.78

The word crosslinking implies durable combination of usually large, distinct elements at specific places to create a new entity that has different properties as a result of the union. In the case of proteins, such crosslinking often results in important changes in chemical, physical, functional, nutritional, and biome dical properties, besides physical properties simply related to molecular size and shape. (Nucleic acids, carbohydrates~ glyco proteins, and other biopolymers are correspondingly affected.) Since proteins are ubiquitous, the consequences of their crosslin king are widespread and often profound. Scientists from many dis ciplines including organic chemistry, biochemistry, protein chemis try, food science, nutrition, radiation biology, pharmacology, physiology, medicine, and dentistry are, therefore, very much inte rested in protein crosslinking reactions and their implications. Because protein crosslinking encompasses so many disciplines, in organizing the Symposium on Nutritional and Biochemical Consequences of Protein Crosslinking sponsored by the Protein Subdivision of the Division of Agricultural and Food Chemistry of the American Chemical Society, I sought participants with the broadest possible range of interests, yet with a common concern for theoretical and practical aspects of protein crosslinking. An important function of a symposium is to catalyze progress by bringing together ideas and experiences needed for interaction among different, yet related disciplines. To my pleasant surprize, nearly everone invited came to San Francisco to participate.

Informacje o książce

Pełna nazwa Protein Crosslinking
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2013
Liczba stron 740
EAN 9781475791150
ISBN 1475791151
Kod Libristo 02254250
Waga 1469
Wymiary 170 x 244 x 41
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo