Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

Protein separation and characterization from Neochloris Oleoabundans

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Protein separation and characterization from Neochloris Oleoabundans Michele Zilocchi
Kod Libristo: 02203463
Wydawnictwo LAP Lambert Academic Publishing, październik 2013
Have you ever thought that one of the most abundant protein on Earth, which is named RuBisCO, would... Cały opis
? points 83 b
142.22
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-11 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Golem Gustav Meyrink / Miękka
common.buy 48.66
Back Pain John Lee / Miękka
common.buy 65.06
Estudio preliminar de alimentacion de la poblacion ecuatoriana Sanchez Llaguno Sungey Naynee / Miękka
common.buy 280.15
Rafaela McKensey Monika Hoffmann / Miękka
common.buy 165.01
Picnic Afrikaans version Juliet Partridge / Miękka
common.buy 20.58
Munira's Bottle Yousef Al Mohaimeed / Miękka
common.buy 71.05

Have you ever thought that one of the most abundant protein on Earth, which is named RuBisCO, would be a great food integrator for the human diet? From 1988 it has been discovered that its nutritional value is really close to the egg albumin. This work, that was performed in Wageningen (NL), is aimed to identify RuBisCO during the separation process and to quantify it, among different microalgal strains and different growth phases. Results showed a relative high percentage of this protein within the examined protein fraction, giving to the next researchers a really interesting starting point for the development of the process to make this protein marketable. Wanna know the results and the techniques used at this purpose?

Informacje o książce

Pełna nazwa Protein separation and characterization from Neochloris Oleoabundans
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2013
Liczba stron 128
EAN 9783848407583
Kod Libristo 02203463
Waga 209
Wymiary 150 x 220 x 8
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo