Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Proteomics in fungal identification improving food processing & safety

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Proteomics in fungal identification improving food processing & safety Giorgio Spadola
Kod Libristo: 03619550
Wydawnictwo LAP Lambert Academic Publishing, kwiecień 2016
The identification, control and or standardization of food product microflora is mandatory to preser... Cały opis
? points 161 b
273.93
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-11 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Zapowiedź
Host Robin Cook / Miękka
common.buy 42.30
Instrumentarien der Besucherbindung in Museen Mariko Borchardt / Miękka
common.buy 167.55
Communication Systems and Random Process Theory J.K. Skwirzynski / Miękka
common.buy 261.85
Lehrbuch Der Meeresheilkunde Arnold Hiller / Miękka
common.buy 285.01

The identification, control and or standardization of food product microflora is mandatory to preserve the productions safety and thus the consumers health. In this context, the research project tried to fill some gaps of knowledge with the attempt to limit the mycotoxigenic risk in the food product chains. Studing the composition and dynamic of fungal mycroflora present on the surface of cured meat products and in the air production environments was possible taking into account the influence of some process parameters in the quality and safety of processed foods. The development of a MALDI TOF MS method was tested for the identification of Penicilium at species level for future direct screening perspectives of the fungal and bacterial flora present on food products. The comparison and integration of different techniques as morphological, molecular and mass spectral analysis, was studied for the identification of Penicillium species in food products. A evaluation of selected yeasts, isolated from food, was investigated for the competition with P. nordicum and to inhibit OTA accumulation in the perspective of their use as surface starter biocontrol agents.

Informacje o książce

Pełna nazwa Proteomics in fungal identification improving food processing & safety
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2016
Liczba stron 412
EAN 9783659871405
Kod Libristo 03619550
Waga 630
Wymiary 150 x 220 x 25
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo