Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Quay Peter Gilmore
Kod Libristo: 04248941
Wydawnictwo Murdoch Books, październik 2010
"From the culinary genius Peter Gilmore, one of the top 50 chefs in the world, comes this eagerly-an... Cały opis
? points 108 b
183.97
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 168.45
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 155.63
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 185.87
TOP
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 130.89
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 138.20
TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Twarda
common.buy 131.89
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 319.48
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 375.47
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 131.89
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 237.35
TOP
Eleven Madison Park Daniel Humm / Twarda
common.buy 237.35
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 214.92
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 125.28
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Twarda
common.buy 119.47
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 109.26

"From the culinary genius Peter Gilmore, one of the top 50 chefs in the world, comes this eagerly-anticipated book. Quay's stunning design and photography perfectly echoes Peter's nature-based philosophy and the organic presentation that is synonymous with the fine dining experience at Quay. Peter's recipes, including the famous snow egg and his signature iridescent sea pearls, will take you on an inspirational adventure, exploring flavour, texture and technique. Start with a single component, build to a showstopping dish, or simply enjoy the visual and culinary journey."

Informacje o książce

Pełna nazwa Quay
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2010
Liczba stron 288
EAN 9781741964875
ISBN 1741964873
Kod Libristo 04248941
Wydawnictwo Murdoch Books
Waga 2310
Wymiary 265 x 319 x 32
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Twarda
common.buy 110.46
TOP
Lune / Twarda
common.buy 130.89
TOP
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 138.20
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Twarda
common.buy 190.98
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Twarda
common.buy 138.40
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Twarda
common.buy 200.90
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Miękka
common.buy 69.60
Aska Fredrik Berselius / Twarda
common.buy 203.60
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Twarda
common.buy 144.51
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Twarda
common.buy 394.90
Ratio Michael Ruhlman / Miękka
common.buy 47.06
Alinea Grant Achatz / Twarda
common.buy 261.09
Zapowiedź
Oh She Glows Angela Liddon / Miękka
common.buy 69.60
Moro Easy Samuel Clark / Twarda
common.buy 138.20
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 183.97

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo