Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Restaurant Service - Beyond the Basics

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Restaurant Service - Beyond the Basics Carol A. Litrides
Kod Libristo: 04891900
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, czerwiec 1994
Timely, authoritative, and practical--an incomparable guide to the crucial "difference makers" that... Cały opis
? points 304 b
519.84
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Restaurant Manager's Handbook Douglas Robert Brown / Twarda
common.buy 334.03
New Chic Marie Kalt / Twarda
common.buy 231.40
Normalni ludzie wyd. 2022 Sally Rooney / Miękka
common.buy 44.89
How to Rock Restaurant Management Katelyn Silva / Miękka
common.buy 46.79
Modern Keyboard 3. Tl.3 Günter Loy / Nuty
common.buy 62.03
Remarkable Service, Third Edition The Culinary Institute Of America CIA / Miękka
common.buy 158.64
Associate Handbook: Fine Dining Standards MR Bernard M Martinage Hgm / Miękka
common.buy 390.56
Server Training Manual D Lee Lott / Miękka
common.buy 32.46
Stalin's Spy Robert Whymant / Miękka
common.buy 193.02
Zapowiedź
Project Management Workbook For Dummies Consumer Dummies / Miękka
common.buy 133.59
Learning and Reasoning with Complex Representations Grigoris Antoniou / Miękka
common.buy 262.97
All the Tea in China Sarah Lawson / Miękka
common.buy 37.07
Zapowiedź
Understanding Food Amy Brown / Twarda
common.buy 501.30

Timely, authoritative, and practical--an incomparable guide to the crucial "difference makers" that keep patrons coming back. When it comes to customer satisfaction, good food served in a timely and attractive manner is only half the story. Restaurant Service takes you beyond those basics to offer a comprehensive guide to important rituals and amenities that make customers feel comfortable and turn a meal into a memorable event. This incomparable how-to guide features: Step-by-step guidance on extraordinary table and guest service--from meeting, greeting, and seating, to coat and parcel check, taking reservations, and handling customer complaints A comprehensive guide to buying, storing, displaying, preparing, and serving wines, liquors, and other beverages Detailed procedures for service setup and administration How to feature and serve luxuries and regional specialties that add sizzle to your menu ADA requirements and how to comply with them And more Customer satisfaction relies as much on your establishment's courtesy skills as on the quality of the food and the elegance of the surroundings. Timely, authoritative, and extremely practical, Restaurant Service is an incomparable guide to all the important "difference makers" that keep patrons coming back.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo