Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Rice based Vegetable supplemented functional instant soup mix

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Rice based Vegetable supplemented functional instant soup mix Prasad Kamlesh
Kod Libristo: 09126466
Wydawnictwo Scholars' Press, listopad 2014
The continuous health consciousness and enthusiastic information on effectiveness of diverse diet an... Cały opis
? points 129 b
219.39
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Outline Rachel Cusk / Miękka
common.buy 42.77
TOP
The Theoretical Minimum Leonard Susskind / Miękka
common.buy 65.91
TOP
The Star Tarot Cathy McClelland / Karty
common.buy 122.86
TOP
Choice Factory Richard Shotton / Miękka
common.buy 69.50
TOP
Product Roadmaps Relaunched C. Todd Lombardo / Miękka
common.buy 173.72
TOP
Hyperobjects Timothy Morton / Miękka
common.buy 89.05
TOP
Box Marc Levinson / Miękka
common.buy 72.09
Dear Data Giorgia Lupi / Miękka
common.buy 139.91
Cuban Migs Paulo Roberto Bastos Junior / Miękka
common.buy 132.93
Python 3 Object-Oriented Programming Dusty Phillips / Miękka
common.buy 203.93
Modern Operating Systems, Global Edition Andrew Tanenbaum / Miękka
common.buy 382.25
Celler de Can Roca Joan Roca / Twarda
common.buy 137.62
Passive House Details KWOK / Miękka
common.buy 250.31

The continuous health consciousness and enthusiastic information on effectiveness of diverse diet and their direct relationship with health, the demand of nutritious food is increasing day by day. The concept of whole and functional food includes the beneficial effect on host health and reduces the risk of chronic diseases beyond fulfilling basic nutrition. The traditional prevalence of rice gruel (Marr) before the implementation of steam cooking of rice has been noticed. Even today the rice gruel is provided to the children with tea-spoon full of ghee and pinch of salt and spices for maintaining health, mostly practiced in remote villages. Various types of societal reforms and development led the people to depend on the processed foods. The compromise optimum point was obtained for sensory scores using Response surface method RSM) to optimize the soup recipe and evaluated for the responses and found the maximum deviation of 5% from theoretical values and remained highly acceptable. Hence, the identified combination rice flour, moringa leaf powder and developed blended oil in the ratio of 5.537 : 0.890 : 0.526 were used as optimized combination of functional instant vegetable soup.

Informacje o książce

Pełna nazwa Rice based Vegetable supplemented functional instant soup mix
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2014
Liczba stron 84
EAN 9783639667813
ISBN 3639667816
Kod Libristo 09126466
Wydawnictwo Scholars' Press
Waga 136
Wymiary 152 x 229 x 5
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo