Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Saccharomyces Michael F. Tuite
Kod Libristo: 02254929
Wydawnictwo Springer-Verlag New York Inc., maj 2013
In this volume we aim to present an easy-to-read account of the genus Saccharomyces that we hope wil... Cały opis
? points 600 b
1 022.77
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Oxygen Advantage Patrick McKeown / Miękka
common.buy 69.65
TOP
Introduction to Statistics Kieth A. Carlson / Miękka
common.buy 404.88
USB Benjamin David Lunt / Miękka
common.buy 195.99
With Blood Upon the Sand Bradley P. Beaulieu / Miękka
common.buy 64.56
Morality in a Technological World Lorenzo Magnani / Twarda
common.buy 340.62
Redefining Female Religious Life Laurence Lux-Sterritt / Twarda
common.buy 802.08
Verdrahtet Jens Schröter / Miękka
common.buy 48.87

In this volume we aim to present an easy-to-read account of the genus Saccharomyces that we hope will be of value to all students and researchers wishing to exploit this important genus, be it for academic or commer cial purposes. Individual chapters have been commissioned to cover specific aspects of the biology of Saccharomyces species: growth, genetics, and metabolism, with the emphasis on methodology. Basic principles are discussed without an over-detailed, step-by-step breakdown of specific techniques, and lengthy discussions of standard molecular, biological, and biochemical techniques (e. g. , polyacrylamide gel electrophoresis, protein purification, DNA sequencing) have been avoided. We hope the volume will provide a quick reference to the current status of a wide range of Saccharomyces-specific methodologies without focusing ex clusively on recent developments in molecular techniques which can be found in the ever increasing numbers of "cloning manuals. " By necessity, much of what is described in this volume concentrates on one particular species of Saccharomyces, namely Saccharomyces cerevisiae. This is not just a reflection of the authors' interests, but indicates the extent to which this simple eukaryote has been studied by biologists from all walks of life, for all sorts of reasons. If this volume can provide a broader knowledge base to the experienced yeast researcher, or ease the path of someone just starting work with Saccharomyces, then we will have achieved our aim.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo